De ce iubim stilourile?

09/25/2015 Instrumente de scris  Fara comentarii

La început a fost Cuvântul. Apoi a urmat stiloul…

iubim stilourile

Iniţi...

Citeste

Despre stilouri, cu pasiune – Faber-Castell Ambition

09/04/2015 Instrumente de scrisReview-uri produse  Fara comentarii

Faber-Castell Ambition OpArt Aqua

În căutarea celui mai potrivit stilou poţi căuta printre multe mărci, culori, caracteristici şi preţuri, iar recenziile îţi pot fi de ajutor când vrei să te decizi. Descoperi diferenţele dintre produse şi cum se comportă un anumit stilou şi poţi să afli prin prisma celui care a testat produsul dacă este modelul perfect pentru tine. Vlad Pădureanu, un prieten al DeScris care apreciază în mod deosebit stilourile, ne-a transmis o recenzie pentru modelul Faber-Castell Ambition OpArt Aqua, cu peniţă EF, un stilou pe care îl recomandăm în special elevilor de liceu şi studenţilor, odată cu începerea noului an şcolar şi studenţesc.

Citeste

5 idei care te ajută să găseşti ghiozdanul perfect

08/24/2015 Rechizite  Fara comentarii

Sunt mai multe lucruri de care trebuie să ţii cont atunci când alegi un ghiozdan sau un rucsac potrivit pentru şcoală, de la mărime, formă, vârstă şi, bineînţeles, preferinţele copilului. Prietenii de la Lista de rechizite au cele mai bune solutii! Să analizăm împreună varianta cea mai bună: FotorCreated

Citeste

Spune-mi cum te semnezi ca să-ţi spun cine eşti

07/09/2015 Instrumente de scris  Fara comentarii

Felul în care scrii dezvăluie anumite caracteristici despre personalitatea ta, care prin studiu grafologic pot fi interpretate în amănunt de către specialişti. Este analizată dimensiunea şi forma scrisului, direcţia şi înclinaţia, dar şi presiunea cu care scriem. Chiar dacă instrumentul de scris folosit are o anumită influenţă asupra liniei caligrafice, stilul scrierii are o identitate unică pentru orice persoană.

Specialiştii grafologi spun că semnătura fiecăruia reprezintă, în schimb, felul în care vrem să ne prezentăm celorlalţi, un fel de „selfie” studiat al caligrafiei. În timp ce scrisul poate fi influenţat de educaţia timpurie şi nu numai, semnăturile personale sunt de cele mai multe ori rezultatul unui exerciţiu de imagine. Stilul de viaţă şi traseul profesional au şi ele o importanţă majoră.

Citeste

Kaweco, Stilouri Germane

06/08/2015 Review-uri produse  Un comentariu

Kaweco_Pen_Logo

Am invitat-o pe prietena noastra, Inya, o iubitoare a instrumentelor de scris de calitate, sa testeze stiloul Kaweco Classic Sport Demonstrator si sa ne scrie impresiile ei. Multumim pentru recenzie si aprecieri! :)

      Oamenii frumosi de la DeScris.ro m-au facut fericita. Ei stiu ca am o pasiune pentru instrumentele de scris in general, dar mai ales pentru stilouri si mi-au oferit pentru un review unul dintre noile stilouri ce le puteti gasi in magazinul lor online. Mi-am dorit de mult sa pun mana pe un Kaweco, insa pana acum au fost destul de greu de gasit la noi in tara. DeScris.ro aduc insa mereu lucruri noi, interesante si de calitate si ma bucur sa gasesc o intreaga colectie Kaweco la ei. Stilouri in culori frumoase, usoare si cu penite de diferite dimensiuni.

Untitled-1

Cel ce il a...

Citeste

Cum încurajăm creativitatea copiilor?

05/25/2015 Seturi creative pentru copii  Fara comentarii

Seturi creative Faber-Castell

“Orice copil este creativ. Problema este cum să îl faci să rămână aşa şi când creşte.”- Pablo Picasso

Creativitatea este considerată în zilele noastre o însuşire esenţială, care poate avea o influenţă majoră în viaţa unei persoane. Din fericire, este o calitate care poate fi cultivată şi stimulată. Creativitatea joacă un rol important în procesul de învăţare şi permite copiilor să facă mai uşor asocieri între un domeniu de studiu sau altul, iar capacitatea de înţelegere creşte direct proporţional cu capacităţile creative, acestea sunt câteva dintre concuziile unui raport al Fundaţiei Naţionale pentru Cercetare în Educaţie din Anglia.

Dincolo de activităţile şcolare, părinţii pot stimula creativitatea copiilor prin lucru manual sau activităţi ...

Citeste

Cateva figuri primesc caricaturi !

12/11/2013 Fara categorie  Fara comentarii

 

 

In 23 noiembrie, la magazinul deScris Penshop am gazduit un artist… caricaturist. Cine isi recunoaste portretul, e invitat sa il revendice. Cine nu, sa dea mai departe!

Caricatura_1

 

20131210_110034 20131210_110040 20131210_110046 20131210_110053 20131210_110457 20131210_110504 20131210_110514

Citeste

Ce iese din Polychromos, arta se cheama.

10/04/2013 Artisti si Instrumente  3 comentarii

Cu bucurie, am primit cea mai creativa apreciere de pana acum: un artist din Targu Mures ne-a trimis o ilustratie creata cu creioanele colorate Polychromos Faber-Castell! E o mare incantare pentru noi sa vedem ce poate iesi cu instrumentele din magazin.

Ii multumim pentru surpriza, a fost o incantare sa-i rasfoim portofoliul!

https://www.facebook.com/ARTbyC.Ciprian,

left snk art

Citeste

Ultimele recompense isi asteapta apartinatorii

09/04/2013 Clujul meu si Clujul tauFara categorie  Fara comentarii

CLICK! Pentru a mari.recompenseToti prietenii sustinatori pe www.crestemidei isi vor fi primit multumirile si recompensele dupa ce vor fi ridicate si aceste ultime pachete, care se afla la deScris Penshop, pe strada Universitatii nr 1. Le multumiiim!

Citeste

Recompense la pachet, bucurie berechet.

07/01/2013 Clujul meu si Clujul tau  Fara comentarii

CLICK! pentru a mari.recompense

Citeste