Notesurile sau carnetele de buzunar- alegerea oamenilor (celebri sau nu) care ţin la ideile lor

04/27/2016 Agende si notesuri  Fara comentarii

De când există hârtia, oamenii au folosit tot felul de carnete şi caiete pentru a-şi nota orice, de la impresii şi gânduri importante la calcule sau chiar liste de cumpărături, desene sau schiţe, toate ideile care merită reţinute şi păstrate într-un loc personal.

Ne-am gândit că ar fi interesant să vedem cum au folosit diferiţi oameni celebri notesurile.  Este adevărat, poveştile de viaţă ale celebrităţilor sunt fascinante, dar nu uita să-ţi scrii propria poveste. Începe cu lucrurile importante pentru tine şi nu lăsa la întâmplare alegerea notesurilor, care îţi vor deveni unul dintre cei mai speciali prieteni. Alege notesuri cu hârtie de calitate, pe care să poţi scrie şi cu stiloul, cu coperţi rezistente şi design actual. Pe site-ul www...

Citeste

Iubim Clujul şi proiectele frumoase!

03/24/2016 Fara categorie  Fara comentarii

 ClujX aduce Clujul cu un pas mai aproape de titlul de Capitală Culturală Europeană 2021

Cluj

Se spune că primul lucru pe care trebuie să îl faci când lucrezi la un proiect este să crezi în el.  Este o condiţie fără de care nu poţi avea succes. Credem în ClujX, care este deja un proiect cu tradiţie, de aceea am decis să le fim aproape în călătoriile lor prin Europa, cu produse DeScris şi gânduri bune pentru reuşită.

Citeste

Cele mai renumite scrisori de dragoste

02/10/2016 Fara categorie  Fara comentarii

E ok să “n-ai cuvintele la tine”, e minunat “să ai fluturi în stomac” şi să rămâi mut de dragoste. Dar când îţi dai frâu liber sentimentelor şi exprimi ceea ce simţi, o nouă lume începe să existe.

Pentru că dragostea nu are o dată de expirare, iată câteva dintre cele mai faimoase scrisori de dragoste care au dăinuit peste timp. Poate te vor inspira pentru Sfântul Valentin sau … pentru o zi ca oricare alta.

  • Johnny Cash soţiei sale, June Carter

“Am îmbătrânit şi ne-am obişnuit unul cu altul. Gândim la fel. Ne citim gândurile. Ştim ce vrea celălalt fără să întrebăm. Câteodată ne enervăm unul pe altul. Poate că, uneori, fiecăruia i se pare că celălalt i se cuvine...

Citeste

Fascinaţia caligrafiei

01/27/2016 Instrumente de scrisKaweco instrumente de scris  Fara comentarii

“Literele sunt simboluri care transformă materia în spirit. “ Alphonse de Lamartine

via GIPHY

Arta vizuală a scrierii frumoase, caligrafia, îşi are rădăcinile în cele mai îndepărtate timpuri, începând cu primele comunicări în scris, iar designul literelor, realizat cu stilouri speciale sau cu pensule, continuă să ne magnetizeze.

Cuvântul „caligrafie” provine din grecescul „kalligráphia”, unde kallos înseamnă „frumuseţe”, iar gráphia semnifică un stil de scriere sau desen. Literele caligrafiate şi astăzi provin din alfabetul roman şi au fost precedate de simbolurile picturale folosite pentru a exprima cuvinte şi concepte. Tipurile diferite de caligrafie includ caligrafia vestică, asiatică şi islamică, cu mai multe stiluri şi subtipuri.

Dinco...

Citeste

Noile agende, notesuri şi accesorii Leuchtturm1917

12/14/2015 Agende si notesuriFara categorie  Fara comentarii

Dă-mi repede ceva să notez! Nu ai o foaie? Sau un pix? Dacă vrei să notezi rapid în calendar sau să scrii o notă importantă, ori – unor firi artistice li mai se întâmplă- pur şi simplu te loveşte inspiraţia, ce faci?

Notes Leuchtturm

Din fericire, la DeScris găseşti noua colecţie de agende, notesuri şi accesorii Leuchtturm1917, una dintre cele mai bune alegeri pe care le poţi face pentru produse de papetărie. Cu o experienţă de peste 90 de ani, compania Leuchtturm1917 are drept principal obiectiv calitatea, iar motto-ul lor este: “Micile detalii fac marile diferenţe”...

Citeste

DeScrie România! Intră în concurs!

11/30/2015 Concurs  Fara comentarii

România. Locul în care te-ai născut, unde ai copilărit, plin de amintiri dragi care te-au modelat în omul unic de astăzi. DeScrie România ta la Concursul DeScris! Anul acesta sărbătorim Ziua Naţională a României cu un concurs cu premii pentru cei cu suflet românesc.

deScris (4)

Citeste

Chameleon – Markerele magice

11/05/2015 Instrumente de scrisMarkere  Fara comentarii

Uită tot ce ştiai despre markere. Acum imaginează-ţi că poţi colora şi desena ca un adevărat artist.

Cum este posibil? Markerele Chameleon au fost create printr-o tehnică inovatoare astfel încât oricine poate realiza cu uşurinţă efecte 3D, umbre şi tranziţii de culoare. Creativitatea este adusă la un alt nivel – totul într-un singur marker care schimbă tonul culorii pe măsură ce îl foloseşti.

Ai la dispoziţie 20 de culori vibrante care pot produce până la 100 de tonuri de culoare, iar fiecare marker, prin cele două capete de scriere, produce efecte diferite: tip pensulă sau pentru contur. Vârfurile pot fi înlocuite la uzură, iar markere sunt reîncărcabile cu cerneală pe bază de alcool, non-toxică...

Citeste

Instrumentele de scris favorite ale celebrităţilor

10/26/2015 Instrumente de scris  Fara comentarii

Obiectele pe care le folosim zi de zi vorbesc despre noi. Atunci când alegem un stilou, acesta reflectă o parte din personalitatea noastră şi este expresia individualităţii. Dar ce instrumente de scris au ales scriitorii, artiştii şi alte personalităţi marcante de-a lungul timpului? Ce au ales să le definească? Iată câteva exemple:

- „Cel mai admirabil procesor de cuvinte”, aşa denumea Stephen King, celebrul autor american de romane horror, stiloul Waterman cu care a scris romanul “Capcana pentru vise”. Autorul a scris în întregime această carte  cu un stilou Waterman şi a mărturisit într-o notă personală că a savurat fiecare moment şi a simţit conexiunea cu limbajul mai puternic decât oricând.

Stephen King Sursă foto

- Se pare că Arthur Conan Doyle a scris re...

Citeste

De ce iubim stilourile?

09/25/2015 Instrumente de scris  Fara comentarii

La început a fost Cuvântul. Apoi a urmat stiloul…

iubim stilourile

Iniţi...

Citeste

Despre stilouri, cu pasiune – Faber-Castell Ambition

09/04/2015 Instrumente de scrisReview-uri produse  Fara comentarii

Faber-Castell Ambition OpArt Aqua

În căutarea celui mai potrivit stilou poţi căuta printre multe mărci, culori, caracteristici şi preţuri, iar recenziile îţi pot fi de ajutor când vrei să te decizi. Descoperi diferenţele dintre produse şi cum se comportă un anumit stilou şi poţi să afli prin prisma celui care a testat produsul dacă este modelul perfect pentru tine. Vlad Pădureanu, un prieten al DeScris care apreciază în mod deosebit stilourile, ne-a transmis o recenzie pentru modelul Faber-Castell Ambition OpArt Aqua, cu peniţă EF, un stilou pe care îl recomandăm în special elevilor de liceu şi studenţilor, odată cu începerea noului an şcolar şi studenţesc.

Citeste