Meniu
Your Cart

PIX RITMA / TURQUOISE GMT

PIX RITMA / TURQUOISE GMT
PIX RITMA / TURQUOISE GMT
PIX RITMA / TURQUOISE GMT
PIX RITMA / TURQUOISE GMT
PIX RITMA / TURQUOISE GMT
178,00 RON
Fără TVA: 178,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: MV42365

Opţiuni disponibile

DESCRIERE
Colectia Monteverde Ritma de instrumente de scris vine cu o propunere de design extrem de direct, in linii esentiale, drepte, cu inspiratie din moda minimalista a anilor '60 si '70, unde forma simpla se imbina inspirat cu paleta de culori restransa dar vie si vibranta. Instrumentele sunt executate cu atentie dedicata detaliilor, intr-o forma tehnicicata, dintr-o combinatie de aluminiu si otel, ceea ce transmite utilizatorilor sentimentul de durabilitate. Corpurile instrumenteleor sunt perfect cilindrice, textura este usor mata, pentru a oferi aderenta la scris, corpurile metalice sunt bine balansate si grele cat sa ofere stabilitate in actul scrierii si placere la utilizare indelungata. Capacele se ataseaza si desfac cu un simplu gest, fiind prevazute cu un mecanism magnetic de prindere, care pastreaza cerneala sau pasta din rezerve in deplina siguranta si eficienta la utilizare. Capacele se pot atasa tot magnetic la capatul stiloului pe parcursul scrierii, fiind echilibrate in acest sens. Pentru a completa aspectul minimalist cu un accent, clipsul de prindere este in culoarea capacului si prezinta o taietura centrala pentru contrast, iar pe partea opusa acestuia este marcat discret, prin gravare, insemnul brandului. Asortate cu capacul metalic sunt si capatul corpului si sectiunea de prindere, ceea ce confera simetrie in aspectul general. Mina pixurilor este activata cu efort minim prin miscarea de rasucire a capacului. Corpul instrumentelor este obtinut din aluminiu anodizat in culori accentuate, tratate cu un finisaj mat, rezultand culori vii dar potolite, placute la atingere si contrabalansate de accentele stralucitoare gun-metal. Stilourile sunt dotate cu penite masive, modelul vizibil expus specific brandului Monteverde, in finisaje de metal negru care prezinta un usor grad de flexibilitate si care raspund cerintelor in materie de variatie a varfului de scriere, fiind marcate prin gravare cu insemnele brandului . Stilourile utilizeaza rezerve standard internationale, care se monteaza prin apasare, sau convertor cu piston (inclus in pachet) care are specificitatea ca se insurubeaza, astfel asigurand o sigilare perfecta pentru un flux bun de cerneala la orice utilizare. Pixurile utilizeaza rezerve standard. 

SPECIFICATII
Accesorii din aluminiu placat cu aliaj gun metal. Clip din otel inoxidabil placat cu aliaj gun metal.
Mecanism Twist (prin invartire)
Corp superior din aluminiu cizelat cu multiple straturi de lac turcoaz mat
Corp inferior din aluminiu cizelat cu multiple straturi de lac turcoaz mat
Mina pix standard

GARANTIE
Instrumentele de scris Monteverde sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contra cost


CONTINUT
- Instrument de scris
- Mina pix international
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste PIX RITMA / TURQUOISE GMT

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.