Meniu
Your Cart

STILOU MONTEVERDE Monza ID Verde -Omniflex

STILOU MONTEVERDE Monza ID Verde -Omniflex
STILOU MONTEVERDE Monza ID Verde -Omniflex
STILOU MONTEVERDE Monza ID Verde -Omniflex
STILOU MONTEVERDE Monza ID Verde -Omniflex
STILOU MONTEVERDE Monza ID Verde -Omniflex
155,00 RON
Fără TVA: 155,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: MV36748

Opţiuni disponibile

DESCRIERE
Seturile din colectia Monteverde USA Monza ID propun pasionatilor de scris si profesionistilor in caligrafie un instrument gata de a fi folosit, care acopera necesarul de baza al oricarui utlizator. Setul este gandit pentru eficienta in scriere, dotat cu openita Omniflex, care este marca patentata a brandului Monteverde USA, este recomandata creativilor care doresc sa dea o nota personala scrisului si sa varieze linia cernelii atunci cand scriu ori cand pregatesc felicitari sau carduri cadou. Seturile Monza ID vin in culori translucide vii si stralucitoare, corpul stiloului dand posibilitatea utilizatorilor sa verifice fara efort nivelul de cerneala din rezerva sau convertor. Accesoriile cromate lucioase sunt discrete, insotind doar capacul cu un inel pe care este gravat numele brandului si al colectiei precum si la capatul de prindere cu clipsul minimalist. Capacul se insurubeaza pe corpul stiloului pentru a pastra cerneala gata de utilizare in orice moment. Penitele cu care sunt dotate cele trei sectiuni sunt vizibile, gravate cu decortaiuni specifice brandului si marcate cu tipul de penita. Penita Omniflex are o alura de sageata, cu umerii aripioarelor penitei decupati pentru a asigura o buna flexare pe durata scrierii. Stilourile din gama Monza ID utilizeaza rezerve standard internationale, care se monteaza prin apasare, sau convertor cu piston (inclus in pachet) care are specificitatea ca se insurubeaza, astfel asigurand o sigilare perfecta pentru un flux bun de cerneala la orice utilizare si sistem eyedropper.
Eyedropper Folding System
Dispozitivul de umplere a cernelii numit și filler drop, este primul sistem de umplere utilizat în stilouri prin îndepărtarea ansamblului penitei de corpul stiloului, care este folosit direct ca rezervor.
Operația de reumplere se efectuează, odată ce a fost obținut accesul la rezervor, cu introducerea cernelii cu o pipeta, furnizata de producător împreună cu stiloul.

SPECIFICATII
Accesorii din otel placat cu crom. Clipul din otel inoxidabil tip arc placat cu crom.
Capac din ABS verde tranparent. Capacul se inchide prin insurubare
Corp din ABS verde tranparent.
Grip din ABS verde tranparent.
Penita din otel polisat omniflex. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, convertor cat si cu sistem eyedeopper.

GARANTIE
Instrumentele de scris Monteverde sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contra cost

CONTINUT
- Instrument de scris cu penita omniflex
- Un convertor Monteverde
- Doua cartuse universale
- Doua flacoane cu cerneala
- Pipeta
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste STILOU MONTEVERDE Monza ID Verde -Omniflex

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.