Meniu
Your Cart

CREION MECANIC ROTRING TIKKY III 0.7 / SEA BLUE BTS

CREION MECANIC ROTRING TIKKY III 0.7 / SEA BLUE BTS
Top Favorite
CREION MECANIC ROTRING TIKKY III 0.7 / SEA BLUE BTS
19,00 RON
Fără TVA: 19,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: 2189069

Opţiuni disponibile

DESCRIERE

Rotring a vrut sa transpuna in realitate conjugarea atributelor: robust, fiabil, functional, ergonomic, modern si frumos in acelasi timp. Lansat in 1979 si ajuns deja la a III-a generatie, Tikky reprezinta cel mai vandut produs din toate timpurile din istoria Rotring. El a reprezentat un produs revolutionar la vremea sa, fiind primul creion mecanic cu mina de grafit al producatorului din Hamburg. Este cel mai popular si cel mai indragit produs din gama Rotring. Tikky este cu siguranta icon-ul brandului german, o legenda atemporala ce ocupa incontestabil un loc de top in istoria instrumentelor de scris. Apreciat de utilizatorii din toata lumea, Tikky ne surprinde de fiecare data prin fiecare nou facelift, prin fiecare gama noua de culori prin fiecare noua aparitie. Aceasta "vedeta" este plina de originalitate, de puternica personalitate, de modernism si unicitate. Sloganul electoral carpato-dunarean "...lucrului bine facut" s-ar traduce in varianta germana prin simplul "bine gandit bine facut". Tikky nu este doar un produs de nisa, el este un "general" de masa omniprezent in mai toate zonele pretabile scrisului si desenului (birouri, banci, scoli, universitati, facultati, magazine, restaurante, politie...si cate si mai cate).


SPECIFICATII
Accesorii din otel inoxidabil cromat. Clip super-elastic din otel. Radiera inter-schimbabila sub butonul de avans
Mecanism click prin apasare
Corp din plastic ABS de culoare turcoaz.
Grip ergonomic din cauciuc natural
Varf calibrat din otel inox. Mandrina prindere mina patentata, din alama ce asigura o prindere ferma dar elastica a minei

GARANTIE

Instrumentele de scris Rotring sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contra cost.


CONTINUT

- Instrument de scris
- Mina 0.7 HB Rotring montata (3 bucati)
- Radiera mini Rotring montata

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste CREION MECANIC ROTRING TIKKY III 0.7 / SEA BLUE BTS

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.