Meniu
Your Cart

PIX ROTRING 600 / PEARLESCENT WHITE

PIX ROTRING 600 / PEARLESCENT WHITE
Top Favorite
PIX ROTRING 600 / PEARLESCENT WHITE
172,00 RON
Fără TVA: 172,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: 2183890

Opţiuni disponibile

DESCRIERE

Prin Gama 600, echipa "cercului rosu" surprinde inca o data consumatorul "tehnic" printr-un produs profesional premium de exceptie caracterizat de o calitate ireprosabila. Rotring integreaza in acest creion mecanic ultimele inovatii in materie de mecanica fina, ultimele trenduri de design, cele mai recente studii de ergonomie, cat si o tehnologie de top de ultima ora pentru producerea acestuia. Corpul de forma hexagonala din alama asigura stabilitatea instrumentului nepermitandu-i rotirea cand este asezat pe masa de lucru, cat si un confort de exceptie in timpul folosirii. Mecanismul tip click de avans si ghidaj al minei este din alama, lucru ce permite un control total si o mare precizie la scriere. Un accent deosebit s-a pus pe obtinerea unui corp perfect echilibrat care sa ofere un raport ideal de greutate si senzatie in timpul folosirii. Gripul randalinat asigura o priza ireprosabila la prindere nepermitand alunecarea din mana a instrumentului. Creionul mecanic este prevazut cu o miniradiera mascata sub butonul de apasare. Toate aceste atuuri fac din Rotring 600 un instrument de scriere si schitat apreciat si dorit in acelasi timp de toti impatimitii desenului, fie el artistic sau tehnic.


SPECIFICATII
Corp forma hexagonala, speciala anti-rostogolire din alama lacuit cu multiple straturi de lac alb mat.
Mecanism click prin apasare
Clipul este din otel inoxidabil lacuit cu multiple straturi de lac alb mat.
Gripul este din alama lacuit cu multiple straturi de lac alb mat, cu textura randalinata
Varf retractabil cu mecanism click

GARANTIE

Instrumentele de scris Rotring sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contra cost.


CONTINUT

- Instrument de scris
- Mina pix Jumbo Rotring medie 0.7 montata
- Garantie internationala si instructiuni de folosire
- Cutie ambalaj originala

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste PIX ROTRING 600 / PEARLESCENT WHITE

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.