Meniu
Your Cart

SET CREATIV JOURNALING / JOURNALING KIT PASTEL

SET CREATIV JOURNALING / JOURNALING KIT PASTEL
SET CREATIV JOURNALING / JOURNALING KIT PASTEL
138,00 RON
Fără TVA: 138,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: BUJO-SET1

Opţiuni disponibile

DESCRIERE

Setul Tombow Creative Journaling Bright conține o agenda A5 cu elastic și o selecție de produse Tombow esențiale pentru a-ți începe propriul jurnal Bujo sau bullet jurnal. Jurnalul Bujo este o metodă de organizare personală dezvoltată de designerul Ryder Carroll.Sistemul organizează programarile, mementourile, listele de activități, brainstormingul și alte sarcini organizaționale într-un singur blocnotes. Numele „Bullet Journal” provine de la utilizarea punctelor marcatoare abreviate pentru a înregistra informații,dar provine și parțial de la utilizarea  agendelor care sunt grilate folosind puncte mai degrabă decât linii. Distribuit pentru prima dată publicului în 2013, a devenit o metodă de organizare populară, atrăgând o atenție semnificativă pe Instagram, Facebook, YouTube și Pinterest.
Setul include instrucțiuni cu sfaturi și idei despre cum să decorați caietul cu instrumentele incluse, date de Sara Vázquez (@mylittlejournalblog).
Setul contine:

    4 x ABT Dual Brush Pen cu un vârf flexibil din nailon și un vârf fin din poliester într-un singur stilou. Perfect pentru decorarea bullet journal cu litere colorate sau pentru adăugarea de note. Culorile pot fi mixate unele cu altele și amestecate cu apă pentru a crea efecte minunate de acuarelă. (Culori ABT 133, 673, 803, 991)
    1 x stilou Fudenosuke Brush cu vârf elastic fin. Cerneala pigmentară pe bază de apă nu curge prin majoritatea hârtiei. Ideal pentru litere delicate și crearea de coduri cheie.
    1 x textmarker MONO cu două vârfuri (daltă și rotundă) pentru evidențierea și adăugarea de detalii la note
    1 x creion grafic MONO pentru note care pot fi șterse în jurnalul bullet. Pur și simplu agitați creionul si apăsați clema pentru a avansa mina (0,5 mm. HB)
    1 x agenda cu coperta din material textil din in de culoare galbena, A5 cu hârtie groasă de 120 g și 160 de pagini cu puncte, numerotate
    1 x Broșură de instrucțiuni realizata de Sara Vázquez pentru inspirație și sfaturi


SPECIFICATII
- 4 Markere din plastic ABS
- Marker caligrafic negru Fudenosuke Twin
- Marker creativ Mono Edge
- Creion mecanic 0,5 Mono Graph
- Agenda cu elastic format A5

GARANTIE
Markerele caligrafice au termen de valabilitate doi ani de la data fabricarii.

CONTINUT
- ABT 133 - ABT 673 - ABT 803 - ABT 991
- Marker caligrafic negru Fudenosuke brush (WS-BH)
- Marker creativ Mono Edge sky blue ( WA-TCA96)
- Creion mecanic 0,5 Mono Graph (SH-MG54-BS)
-Agenda cu elastic format A5
- Ghid de instructiuni
- Cutie ambalaj

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste SET CREATIV JOURNALING / JOURNALING KIT PASTEL

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.