Meniu
Your Cart

SET CREATIV PASTELS / HAVE FUN @ HOME SETS

SET CREATIV PASTELS / HAVE FUN @ HOME SETS
SET CREATIV PASTELS / HAVE FUN @ HOME SETS
196,00 RON
Fără TVA: 196,00 RON
 • Stoc: În stoc
 • SKU: HOME-PS

Opţiuni disponibile

DESCRIERE
Creati scrisori in tonuri pastelate moi, acuarele translucide sau ilustratii. Cu materialele incluse, puteti da frau liber creativitatii voastre.
Produse incluse:
 • 10 x Markere Tombow ABT Dual Brush Pen cu doua varfuri. Vârful fin (grosimea liniei de aproximativ 0,8 mm) este utilizat oriunde sunt necesare linii exacte. Al doilea vârf este un vârf flexibil de perie. Grosimea liniei variaza în functie de presiunea exercitata si este de aproximativ aprox. 10 mm. Culorile pot fi amestecate între ele si poti obtine gradiente minunate de culoare.(1 x ABT - 062 pale yellow, 243 mint, 451 sky blue, 553 mist purple, 623 purple sage, 673 orchid, 761 carnation, 772 blush, 910 opal, N95 cool gray 1)
 • 7 x Markere TwinTone care economisesc spatiu cu doua capete tip bullet (glont - varf ascutit) de 0,3 mm si respectiv de 0,8 mm ne confera posibilitatea de a avea doua instrumente intr-unul si anume un marker (0,8mm) si un fineliner (0,3mm). Twintone este ideal pentru multe aplicatii (jurnal, schite, doodling sau scrisori) pentru ca are la baza o cerneala pe baza de apa cu uscare rapida, care poate fi mixata cu usurinta si ne confera posibilitatea de a scrie pe orice tip de hartie fara ca acesta sa transpara pe cealalta fata a colii. Ambele varfuri sunt alimentate dintr-un singur rezervor, lucru care ne garanteaza faptul ca putem sa utilizam ambele capete pana la epuizarea cernelii din rezervor, neavand surpriza ca unul din capete sa ramana nealimentat. (1x WS-PK21 pale purple, WS-PK49 gray, WS-PK61 peach pink, WS-PK73 sky blue, WS-PK78 coral pink, WS-PK83 sax , WS-PK86 mint green;
 • 1 x Fineliner MONO Drawing Pen pentru desene cu linii precise de grosime 03 (aprox. 0,35 mm). Datorita varfului metalic lung, finelinerul este recomandat pentru utilizarea sabloanelor si riglelor. Cernela bazata pe pigmenti in solutie de apa. Culoare: negru.
 • 1 x Bloc de desen A4 Bristol: Hartia neteda a blocului Bristol este adecvata in special pentru varfurile sensibile ale periei, cum ar fi cea care se gaseste pe stilourile cu perie dubla ABT. Hartia alb stralucitoare permite culorilor sa straluceasca si este deosebit de potrivita pentru copierea operelor de arta. Datorita greutatii sale de 250g / m² si opacittaii ridicate (lipsa de transparenta), este deosebit de potrivit pentru a crea opere de arta speciale sau felicitari. Poate fi utilizat pentru orice tip de desen uscat sau umed, cum ar fi markere pe baza de apa, markere pe baza de alcool, finisaje, precum si grafit, creioane colorate. Hartia este free acid si poate rezista la stergeri intense.

 • CONTINUT
  Setul include: - 10 x Markere Tombow ABT Dual Brush Pen
  - 7 x Markere TwinTone
  - 1 x Fineliner MONO Drawing Pen
  - 1 x Bloc de desen
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Recenzii peste SET CREATIV PASTELS / HAVE FUN @ HOME SETS

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.