Meniu
Your Cart

ANTEEA

Producător: ANTEEA COD: anteea13
Cantecele copilarieiAutor: colectivDragi parinti, bunici, educatori, mai tineti minte cantecele copilariei noastre? Au crescut cu aceste cantece generatii intregi si au invatat din ele despre bunatate, prietenie, respect fata de parinti, despre dragostea de tara, de natura si animale. Sunt cantecele..
13,27 RON
Fără TVA:12,64 RON
Cartea mea cu exercitii de trasat, grafisme pentru 3-6 ani
Top Favorite
Producător: ANTEEA COD: anteea05
Cartea mea cu exercitii de trasat, grafisme pentru 3-6 aniEducatia incepe devreme si poate fi distractiva.  In colectia „Carti de activitati pentru copii isteti”, copiii de varsta prescolara (3-6 ani) vor gasi diverse activitati distractiv-educative, prin care invata notiuni noi, juca..
19,01 RON
Fără TVA:18,10 RON
Producător: ANTEEA COD: 978-973-1948-33-1
E timpul sa salvam copaciiDoi copii de varsta scolara incep un dialog cu un copac batran, care le povesteste despre rolul esential al copacilor in natura si despre consecintele nefaste ale defrisarilor asupra vietii omului. Astfel, cei mici afla ca un copac nu are doar rol ornamental, el reprezinta ..
7,54 RON
Fără TVA:7,18 RON
Producător: ANTEEA COD: 978-973-1948-34-8
Furnicuta Ani si floarea soareluiEste o poveste plina de invataminte, foarte frumos ilustrata, in colectia „Primele mele povestioare cu talc”, adresata copiilor de varsta prescolara si micilor scolari. Din patania florii-soarelui, vesnic nemultumita de conditia ei, cei mici invata sa pretuiasca ceea..
7,54 RON
Fără TVA:7,18 RON
Producător: ANTEEA COD: anteea08
Invat sa desenez animale din gospodarieautor: Lucia CocisiuCopiii mari si mici pot invata foarte usor sa deseneze animale din gospodarie, daca urmaresc, pas cu pas, indicatiile din aceasta carte. Desenele sunt foarte simple, explicite, usor de urmat. In plus, copiii sunt invitati sa citeasca si, eve..
12,32 RON
Fără TVA:11,73 RON
Producător: ANTEEA COD: anteea30
Cum se obtine popcornul? Cum stau planetele pe cer? Cum se obtine mierea?Dar care este raspunsul corect? De multe ori, copiii ne pun in situatii incomode, atunci cand vor raspunsuri la diverse intrebari despre lumea inconjuratoare. Destinata micilor minti curioase, „Care este raspunsul cor..
18,15 RON
Fără TVA:17,29 RON
Producător: ANTEEA COD: 9789731948522
Care este raspunsul corect? De multe ori, copiii ne pun in situatii incomode, atunci cand vor raspunsuri la diverse intrebari despre lumea inconjuratoare. Destinata micilor minti curioase, „Care este raspunsul corect?” este, in acelasi timp, o colectie ce le poate fi de un ajutor real parintilo..
18,15 RON
Fără TVA:17,29 RON
Producător: ANTEEA COD: 978-973-1948-35-5
Omida cea lacomaEste o poveste plina de invataminte, foarte frumos ilustrata, in colectia „Primele mele povestioare cu talc”, adresata copiilor de varsta prescolara si micilor scolari. Din patania omidei mancacioase cei mici invata despre consecintele lacomiei si ale neascultarii, dar si despre spir..
7,54 RON
Fără TVA:7,18 RON
Producător: ANTEEA COD: anteea15
Primele povesti, cantece si poezii, pentru cei mai mici copii – sau primele povesti si poezii ale copilariei, cu jocuri, exercitii si puzzle-uriselectie de Lucia CocisiuCarti de cititEste o colectie de poezii, cantece si povesti scurte, pentru copii prescolari si pentru scolarii mici (clasele l..
14,23 RON
Fără TVA:13,55 RON
Producător: ANTEEA COD: anteea16
Radem, glumim, copilarim este o selectie de bancuri si glume pentru cei mici, de poezioare distractive si de framantari de limba (exercitii de dictie), toate alese pentru a starni hazul si buna dispozitie a copiilor cu varsta intre 5 si 12 ani...
13,27 RON
Fără TVA:12,64 RON
Producător: ANTEEA COD: anteea10
Vine trenul de la Iasi, incarcat cu iepurasi… – jocuri, poezioare hazlii si cantecele pentru copii mari si miciselectie de poezii pentru copii din folclorul romanesc de Lucia Cocisiu„Vine trenul de la Iasi, incarcat cu iepurasi”… și cu rugăciuni pentru copii, versuri scurte și hazlii, jocuri și..
13,27 RON
Fără TVA:12,64 RON
Producător: ANTEEA COD: anteea12
Vine trenul de la munte, incarcat cu versuri multe… poezii si cantece pentru copii in engleza, germana, franceza, spaniola si italianaselectie de poezii pentru copii din folclorul altor tari de Lucia Cocisiu Stim cu totii ca o limba straina se invata cel mai usor si cu placere prin poezie,..
13,27 RON
Fără TVA:12,64 RON
Afişare 1 - 12 din 42 (4 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.