Meniu
Your Cart

descris Blog RSS Feed

24 iun. Jacques Herbin, cernelurile cu parfum de odinioară
deScris Penshop 0 43
Povestea produselor Herbin începe demult, la curtea Regelui Soare din Franța, când La Société Herbin, Maitre Cirier à Paris, a fost înființată în 1670.Generații de oameni remarcabili, de la Louis XIV la Coco Chanel, au folosit ceara de sigilare Herbin, renumită ca una dintre cele mai de înaltă calitate ceară de sigilare realizate vreodată. Jacques ..
29 mai Cadouri la Absolvire: stilouri de lux - un simbol al succesului
0 175
Absolvirea liceului sau a facultății marchează un moment important în viață: este punctul culminant al anilor de studiu susținut, de dedicare și sacrificii. Cu această ocazie specială, putem să oferim un cadou care să reflecte respectul, dragostea și admirația noastră pentru realizările absolventului sau recunoștința pentru profesorii care i-au sus..
29 apr. Scrierea ca ritual de relaxare și mindfulness
0 281
Lumea de astăzi, plină de zgomot și agitație, poate deveni copleșitoare. Suntem mereu în mișcare și sub presiunea timpului, iar găsirea unui moment de liniște și calm devine tot mai dificilă. În acest context, scrierea de mâna poate deveni un ritual de relaxare și mindfulness, oferindu-ne o oază de pace și reflecție în mijlocul haosului cotidian.Ce..
29 mar. Spoiler Alert: Dacă iubești albastrul cerului de primăvară, trebuie să citești asta
deScris Penshop 0 413
Produse vedetă: Noile instrumente de scris Sky Blue de laFaber-Castell Suntem în miez de primăvară și suntem cu toții cuceriți de atmosfera fermecătoare creată de pomii în floare. Toată lumea se bucură de tot soiul de plimbări, de ”flower hunting” prin orașe, se trasează hărți ale magnoliilor înflorite, se inspiră adânc pe lângă cireși și gutui ja..
26 feb. Muze de primăvară - cadouri Parker
deScris Penshop 0 426
Energia revigorantă a primăverii se simte deja în aer. Este momentul perfect pentru a sărbători schimbarea și reînnoirea și, odată cu mărțișorul și Ziua Femeii, ce mod mai bun de a ne arăta aprecierea decât prin cadouri inspirate pentru cei dragi? Un set elegant de instrumente de scris Parker poate fi alegerea perfectă pentru a marca această tranz..
26 ian. De la zile ”doar ok” la zile remarcabile sau despre starea de confort versus evoluție
0 600
La finele lui ianuarie poți deja să fii sincer cu tine însuți și să te întrebi, simplu, dacă ești mulțumit de cum ți-a început anul. Poate ți-ai făcut planuri, rezoluții și ai încercat să faci unele schimbări în viața ta, de orice natură ar fi acestea: personale (cu tot ceea ce însumează stilul de viață) sau profesionale.Fiecare zi aduce cu sine op..
28 dec. (pl)AN NOU fericit!
deScris Penshop 0 526
Odată cu sosirea Noului An, mulți dintre noi își propun să își organizeze mai bine viața și să atingă noi obiective. Pentru a face acest lucru într-un mod eficient și elegant, agendele reprezintă instrumente esențiale, poate chiar unul dintre facilitatorii unei vieți mai bune, mai fericite, prin organizare și productivitate. Ai avut răgazul să ..
11 dec. Bucurie în dar de sărbători – cadouri deScris
deScris Penshop 0 596
Cadouri speciale pentru scris și desenAn după an, sărbătoarea Crăciunului rămâne la fel de strălucitoare, iar bucuria ce cuprinde o lume întreagă este cu totul molipsitoare. Cu toate acestea, timpul pare că se comprimă, alergăm prea mult și ne oprim prea puțin – uităm să căutăm în suflet după adevărata semnificație a sărbătorilor, care, mai presus..
30 oct. Explorăm creativitatea: ultima lună de toamnă aduce inspirație nouă
deScris Penshop 0 430
Toamna este un anotimp plin de culoare și inspirație, ce are atmosfera perfectă pentru a ne conecta cu natura și cu noi înșine, în solitudinea zilelor cu soare din ce în ce mai scump la vedere. Cu frunzele devenite flori, mirosul pământului umed și aerul răcoros, toamna este un moment ideal pentru a explora pasiunile creative, cum ar fi scrisul ..
29 sept. În căutarea instrumentului de scris perfect: De ce calitatea face diferența în timpul studiilor universitare
deScris Penshop 0 660
Un nou an de facultate stă să înceapăStudiile universitare sunt o etapă importantă în dezvoltarea personală și profesională a oricărui tânăr. Pe lângă perseverență și concentrare, instrumentele potrivite pentru scris pot avea un impact semnificativ asupra succesului în anul universitar ce urmează. De ce calitatea face diferența în timpul studiilor..
31 aug. Back to School – Ghid de Pregătire pentru noi Aventuri Școlare
deScris Penshop 0 505
Odată cu schimbarea de anotimp, emoția începerii unui nou an școlar începe să se facă simțită. Pregătirile pentru școală cu rechizite, ghiozdane și toate celelalte necesare încep să ocupe primul loc în preocupările părinților și ale elevilor. Ghiozdane perfecte pentru fiecare grupă de vârstă Ți-am pregătit pe deScris zeci de modele de ghiozdane ..
20 iul. 5 metode prin care poți stimula creativitatea în această vară prin instrumente de scris
deScris Penshop 0 514
De ce este utilă creativitatea? În orice domeniu ne-am desfășura activitatea și la orice vârstă, creativitatea este o calitate foarte utilă și valoroasă pe care o putem ”antrena” prin diverse modalități. Creativitatea ne ajută să spargem tiparele și să găsim soluții inovatoare în situații mai mult sau mai puțin dificile, să ne îmbunătățim viața de ..
Afişare 1 - 12 din 42 (4 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.