Meniu
Your Cart

descris Blog RSS Feed

28 feb. Energie regăsită - 5 idei creative #deScris în jurnal pentru o primăvară înfloritoare
deScris Penshop 0 75
De ce iubim primăvara? E suficient să privești natura și să vezi schimbarea care apare în fiecare zi ca să simți că și tu  ”înflorești”. Puterea noilor începuturi poate fi folosită spre beneficiul nostru și o unealtă foarte puternică de a o utiliza este scrisul. În acest sezon al reînnoirii, un jurnal este un mod creativ și eficient de a cuprinde i..
06 feb. Cum, dar mai ales, de ce să scrii o scrisoare de dragoste către tine însuți
deScris Penshop 0 165
Nu te speria, nu aruncăm cu mesaje siropoase! Este fix decizia ta dacă sărbătorești Valentine’s Day sau Dragobetele sau... nu. Altceva voiam să te întreb: când ai scris sau ai primit ultima oară o scrisoare? Dar o scrisoare de dragoste? Din ce în mai puține răspunsuri de ”da”, asta e sigur. Chiar dacă atunci când ne gândim la dragoste prima ..
12 ian. Agende versus Rezoluții. Cât de aproape ești de ceea ce ți-ai propus și cum găsești soluții?
deScris Penshop 0 136
OK, toată lumea știe deja, finalul de an este plin de planuri pentru viitor, notate sau nu într-o superbă agendă de la deScris :), 1 ianuarie începe în forță sau poate mai amâni o zi, maxim două….Hm. Sună cunoscut?Dacă nu ar fi, nu s-ar povesti! Știai că 17 ianuarie este Ziua Abandonării Rezoluţiilor de Anul Nou? Stop.Recapitulăm.Cum ajungem de la..
12 dec. Cadouri deScris în zi de sărbătoare - Arta de a dărui
0 122
Se apropie Crăciunul, poate cea mai frumoasă sărbătoare din an, plină de bucurie și emoție. Este un prilej de a petrece timp de calitate împreună cu familia și prietenii și ne amintește de valorile și tradițiile importante din viața noastră. Pregătirile de sărbătoare au început deja, casele s-au împodobit cu ornamente și decorațiuni de Crăciun, co..
24 nov. POSCA, un nou brand emblematic pentru creativi pe deScris
0 145
 De 30 de ani, creativitatea este susținută de markerele POSCA. Dragoste la prima vedere pentru comunitățile artistice și în special pentru amatorii de graffiti, markerele Posca au fost adoptate instant de tineri, care au văzut în ele răspunsul la toate dorințele creative: un instrument perfect pentru orice mediu, mereu la îndemână pentru a ad..
26 oct. De ce scrisul de mână este primul ajutor la învățat
deScris Penshop 0 136
Dacă ești student, elev sau, pur și simplu, ai nevoie de o metodă ușoară care să te ajute să asimilezi mai simplu informații noi, atunci trebuie să citești acest articol. Mai bine, mai eficient Întotdeauna au fost la mare căutare diverse metode de învățare rapidă, dar studiile au arătat că cea mai eficientă și veche metodă este și cea mai s..
28 sept. Top instrumente #deScris pentru studenți
deScris Penshop 0 179
Nici nu a început încă facultatea și noi ne-am pregătit deja de examen! Ne-ați cerut un top al instrumentelor #deScris pentru studenți și gata, am studiat ”pe bune”, am scos o foaie de hârtie și iată un ”best of” stilouri, rollere și pixuri pentru facultate. Întâi și întâi, mai iau studenții notițe de mână? Răspuns: da, dacă vor ca procesul de în..
23 aug. Corectarea scrisului și tehnici pentru un scris frumos la orice vârstă
deScris Penshop 0 200
Cum scriem frumos? Deprinderea scrisului începe chiar înainte de începerea școlii, cu primele cuvinte așternute cu stângăcie adorabilă pe hârtie. Mama, tata, pisică, primele litere mari apar chiar și inversate, un lucru absolut firesc în această etapă. Odată cu începerea școlii sau chiar de la grădiniță sunt dezvoltate abilitățile motrice fine și ..
14 iul. Scrisoare dintr-o vară fierbinte
0 368
Dragilor, vă scriu din acel loc minunat numit ”vacanță”. Vara aceasta fierbinte este tot ce mi-am dorit. Ni se spune adesea că avem nevoie de lucruri și experiențe ieșite din comun, rare și scumpe, pentru a ne simți împliniți. Faima este glorificată în detrimentul autenticității personale, din păcate. Dar vreau să vă spun că am decis să mă hrănesc..
10 iun. Cum să-ți faci un jurnal de călătorie de senzație
deScris Penshop 0 1699
Dacă iubești călătoriile și îți place să descoperi locuri și culturi noi, atunci un jurnal de vacanță este cea mai bună idee pentru a le păstra pe toate în amintire. Cum poate fi un jurnal mai bogat și mai plin de esență decât să-ți notezi impresiile de călătorie într-un blog sau pe telefon? Citește mai departe pentru a afla! Mix & Match! Jurn..
11 mai Cadouri deScris la absolvire
deScris Penshop 0 492
A sosit! Sezonul absolvirilor este aici. Fie că este final de școală sau de facultate, nu poți să nu simți emoție la gândul anilor trecuți parcă într-o clipă. A sosit timpul pentru a culege laurii: se acordă diplome, se primesc îmbrățisări, gânduri bune pentru viitor și cadouri care să marcheze importanța acestui moment special.Orice final este un ..
13 apr. Sărbători creative de Paște
deScris Penshop 0 515
Una dintre cele mai importante sărbători religioase de peste an, Paștele este pregătit din timp de mulți dintre noi, în funcție de înclinații, credințe și preferințe. În special în familiile cu copii sau acolo unde pasiunea pentru lucruri create de mână este mare, Paștele nu este complet fără felicitări, ghirlande și ouă ”vopsite” cât mai original...
Afişare 1 - 12 din 27 (3 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.