Meniu
Your Cart

descris Blog RSS Feed

31 aug. Back to School – Ghid de Pregătire pentru noi Aventuri Școlare
deScris Penshop 0 69
Odată cu schimbarea de anotimp, emoția începerii unui nou an școlar începe să se facă simțită. Pregătirile pentru școală cu rechizite, ghiozdane și toate celelalte necesare încep să ocupe primul loc în preocupările părinților și ale elevilor. Ghiozdane perfecte pentru fiecare grupă de vârstă Ți-am pregătit pe deScris zeci de modele de ghiozdane ..
20 iul. 5 metode prin care poți stimula creativitatea în această vară prin instrumente de scris
deScris Penshop 0 95
De ce este utilă creativitatea? În orice domeniu ne-am desfășura activitatea și la orice vârstă, creativitatea este o calitate foarte utilă și valoroasă pe care o putem ”antrena” prin diverse modalități. Creativitatea ne ajută să spargem tiparele și să găsim soluții inovatoare în situații mai mult sau mai puțin dificile, să ne îmbunătățim viața de ..
22 iun. Descoperă frumusețea desenului în acuarelă - Îndrăznește să te bucuri de culori!
deScris Penshop 0 228
Activitățile creative, cum ar fi desenul cu acuarele, aduc o mulțime de beneficii pentru relaxare și echilibrare mentală. Reducerea stresului, îmbunătățirea concentrării și atenției, dezvoltarea abilităților vizuale și spațiale, oportunitatea de a te deconecta de la tehnologie sunt doar câteva dintre acestea. Zilele lungi de vară sunt perfecte p..
25 mai Cadouri perfecte la absolvire - instrumente deScris inspirate și memorabile
deScris Penshop 0 146
Un moment de semnificație majoră în viața unui tânăr este absolvirea liceului sau a facultății, când o etapă importantă se încheie pentru a deschide drumul către viitor. Mai mult decât obținerea unei diplome, absolvirea reprezintă o tranziție către viața de adult, cu responsabilitățile și oportunitățile ei. Cadourile deScris  pot avea un rol specia..
28 apr. Hai la picnic cu ceva #deScris! Top 5 idei pentru un picnic creativ de primăvara
deScris Penshop 0 159
1 Mai este aproape și sezonul picnicurilor este ca și deschis. Ce-ar fi dacă în loc de clasicul picnic cu mici la grătar ai organiza un picnic creativ? O ieșire în aer liber este o oportunitate minunată de a conecta cu natura. Dacă ți-ai plănuit să petreci câteva ore pe malul unui lac, într-o zi însorită, poți pregăti coșul de picnic cu mai mul..
28 feb. Energie regăsită - 5 idei creative #deScris în jurnal pentru o primăvară înfloritoare
deScris Penshop 0 186
De ce iubim primăvara? E suficient să privești natura și să vezi schimbarea care apare în fiecare zi ca să simți că și tu  ”înflorești”. Puterea noilor începuturi poate fi folosită spre beneficiul nostru și o unealtă foarte puternică de a o utiliza este scrisul. În acest sezon al reînnoirii, un jurnal este un mod creativ și eficient de a cuprinde i..
06 feb. Cum, dar mai ales, de ce să scrii o scrisoare de dragoste către tine însuți
deScris Penshop 0 274
Nu te speria, nu aruncăm cu mesaje siropoase! Este fix decizia ta dacă sărbătorești Valentine’s Day sau Dragobetele sau... nu. Altceva voiam să te întreb: când ai scris sau ai primit ultima oară o scrisoare? Dar o scrisoare de dragoste? Din ce în mai puține răspunsuri de ”da”, asta e sigur. Chiar dacă atunci când ne gândim la dragoste prima ..
12 ian. Agende versus Rezoluții. Cât de aproape ești de ceea ce ți-ai propus și cum găsești soluții?
deScris Penshop 0 235
OK, toată lumea știe deja, finalul de an este plin de planuri pentru viitor, notate sau nu într-o superbă agendă de la deScris :), 1 ianuarie începe în forță sau poate mai amâni o zi, maxim două….Hm. Sună cunoscut?Dacă nu ar fi, nu s-ar povesti! Știai că 17 ianuarie este Ziua Abandonării Rezoluţiilor de Anul Nou? Stop.Recapitulăm.Cum ajungem de la..
12 dec. Cadouri deScris în zi de sărbătoare - Arta de a dărui
0 291
Se apropie Crăciunul, poate cea mai frumoasă sărbătoare din an, plină de bucurie și emoție. Este un prilej de a petrece timp de calitate împreună cu familia și prietenii și ne amintește de valorile și tradițiile importante din viața noastră. Pregătirile de sărbătoare au început deja, casele s-au împodobit cu ornamente și decorațiuni de Crăciun, co..
24 nov. POSCA, un nou brand emblematic pentru creativi pe deScris
0 227
 De 30 de ani, creativitatea este susținută de markerele POSCA. Dragoste la prima vedere pentru comunitățile artistice și în special pentru amatorii de graffiti, markerele Posca au fost adoptate instant de tineri, care au văzut în ele răspunsul la toate dorințele creative: un instrument perfect pentru orice mediu, mereu la îndemână pentru a ad..
26 oct. De ce scrisul de mână este primul ajutor la învățat
deScris Penshop 0 184
Dacă ești student, elev sau, pur și simplu, ai nevoie de o metodă ușoară care să te ajute să asimilezi mai simplu informații noi, atunci trebuie să citești acest articol. Mai bine, mai eficient Întotdeauna au fost la mare căutare diverse metode de învățare rapidă, dar studiile au arătat că cea mai eficientă și veche metodă este și cea mai s..
28 sept. Top instrumente #deScris pentru studenți
deScris Penshop 0 292
Nici nu a început încă facultatea și noi ne-am pregătit deja de examen! Ne-ați cerut un top al instrumentelor #deScris pentru studenți și gata, am studiat ”pe bune”, am scos o foaie de hârtie și iată un ”best of” stilouri, rollere și pixuri pentru facultate. Întâi și întâi, mai iau studenții notițe de mână? Răspuns: da, dacă vor ca procesul de în..
Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.