Meniu
Your Cart

descris Blog RSS Feed

24 nov. POSCA, un nou brand emblematic pentru creativi pe deScris
0 44
 De 30 de ani, creativitatea este susținută de markerele POSCA. Dragoste la prima vedere pentru comunitățile artistice și în special pentru amatorii de graffiti, markerele Posca au fost adoptate instant de tineri, care au văzut în ele răspunsul la toate dorințele creative: un instrument perfect pentru orice mediu, mereu la îndemână pentru a ad..
26 oct. De ce scrisul de mână este primul ajutor la învățat
deScris Penshop 0 69
Dacă ești student, elev sau, pur și simplu, ai nevoie de o metodă ușoară care să te ajute să asimilezi mai simplu informații noi, atunci trebuie să citești acest articol. Mai bine, mai eficient Întotdeauna au fost la mare căutare diverse metode de învățare rapidă, dar studiile au arătat că cea mai eficientă și veche metodă este și cea mai s..
28 sept. Top instrumente #deScris pentru studenți
deScris Penshop 0 112
Nici nu a început încă facultatea și noi ne-am pregătit deja de examen! Ne-ați cerut un top al instrumentelor #deScris pentru studenți și gata, am studiat ”pe bune”, am scos o foaie de hârtie și iată un ”best of” stilouri, rollere și pixuri pentru facultate. Întâi și întâi, mai iau studenții notițe de mână? Răspuns: da, dacă vor ca procesul de în..
23 aug. Corectarea scrisului și tehnici pentru un scris frumos la orice vârstă
deScris Penshop 0 123
Cum scriem frumos? Deprinderea scrisului începe chiar înainte de începerea școlii, cu primele cuvinte așternute cu stângăcie adorabilă pe hârtie. Mama, tata, pisică, primele litere mari apar chiar și inversate, un lucru absolut firesc în această etapă. Odată cu începerea școlii sau chiar de la grădiniță sunt dezvoltate abilitățile motrice fine și ..
14 iul. Scrisoare dintr-o vară fierbinte
0 292
Dragilor, vă scriu din acel loc minunat numit ”vacanță”. Vara aceasta fierbinte este tot ce mi-am dorit. Ni se spune adesea că avem nevoie de lucruri și experiențe ieșite din comun, rare și scumpe, pentru a ne simți împliniți. Faima este glorificată în detrimentul autenticității personale, din păcate. Dar vreau să vă spun că am decis să mă hrănesc..
10 iun. Cum să-ți faci un jurnal de călătorie de senzație
deScris Penshop 0 985
Dacă iubești călătoriile și îți place să descoperi locuri și culturi noi, atunci un jurnal de vacanță este cea mai bună idee pentru a le păstra pe toate în amintire. Cum poate fi un jurnal mai bogat și mai plin de esență decât să-ți notezi impresiile de călătorie într-un blog sau pe telefon? Citește mai departe pentru a afla! Mix & Match! Jurn..
11 mai Cadouri deScris la absolvire
deScris Penshop 0 422
A sosit! Sezonul absolvirilor este aici. Fie că este final de școală sau de facultate, nu poți să nu simți emoție la gândul anilor trecuți parcă într-o clipă. A sosit timpul pentru a culege laurii: se acordă diplome, se primesc îmbrățisări, gânduri bune pentru viitor și cadouri care să marcheze importanța acestui moment special.Orice final este un ..
13 apr. Sărbători creative de Paște
deScris Penshop 0 453
Una dintre cele mai importante sărbători religioase de peste an, Paștele este pregătit din timp de mulți dintre noi, în funcție de înclinații, credințe și preferințe. În special în familiile cu copii sau acolo unde pasiunea pentru lucruri create de mână este mare, Paștele nu este complet fără felicitări, ghirlande și ouă ”vopsite” cât mai original...
30 mar. Desenul ca terapie – 10 tehnici pentru a elimina anxietatea pe care le poți încerca
deScris Penshop 0 853
Ți s-a întâmplat vreodată să mâzgălești, aparent fără niciun sens, pe o hârtie în timpul unui apel telefonic sau la o ședință ori la un curs? Fără să îți dai seama, acel gest era o formă simplistă de terapie prin desen. Desenul poate fi un act de îngrijire de sine, explică specialiștii, care te ajută să te eliberezi de stres și să te concentrezi a..
18 feb. Stilouri de Mărțișor  - Idei de cadouri sub 120 de lei
deScris Penshop 0 356
 Nu poți să te gândești la începutul primăverii fără să te gândești și la Mărțișor. Sau la 8 Martie. Ai idee ce cadouri vei oferi în luna martie? De ce stilourile sunt cadourile idealeStilourile sunt obiecte memorabile, care pot fi oferite cu orice ocazie. Ele pot fi oferite atât persoanei iubite, cât și unei colege, prietene sau mamei. Întotdeaun..
24 ian. De ce ar trebui să ții un jurnal / 5 motive care te vor convinge să începi acum
deScris Penshop 0 817
Există mai multe motive care susțin ipoteza ce afirmă că un jurnal îți poate îmbunătăți viața în diferite aspecte. De la jurnale de călătorie, jurnale de ”un rând pe zi” la jurnale ale viselor sau jurnale de recunoștință, notarea periodică a observațiilor și experiențelor prin care trecem aduce mai multă claritate și o mai bună înțelegere a sentim..
27 dec. 22 de rezoluții pentru 2022
0 477
 Chiar dacă gurile rele spun că rezoluțiile nu rezistă în timp și marea majoritate a oamenilor care își fac aceste planuri nu le respectă pe termen lung, finalul de an este o perioadă importantă pentru a reflecta la lunile ce au trecut și la viitor, în general. Ce vor aduce următoarele 365 de zile? Depinde foarte mult de ce vrei tu să aducă...pentr..
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.