Meniu
Your Cart

descris Blog RSS Feed

26 ian. De la zile ”doar ok” la zile remarcabile sau despre starea de confort versus evoluție
0 177
La finele lui ianuarie poți deja să fii sincer cu tine însuți și să te întrebi, simplu, dacă ești mulțumit de cum ți-a început anul. Poate ți-ai făcut planuri, rezoluții și ai încercat să faci unele schimbări în viața ta, de orice natură ar fi acestea: personale (cu tot ceea ce însumează stilul de viață) sau profesionale.Fiecare zi aduce cu sine op..
28 dec. (pl)AN NOU fericit!
deScris Penshop 0 228
Odată cu sosirea Noului An, mulți dintre noi își propun să își organizeze mai bine viața și să atingă noi obiective. Pentru a face acest lucru într-un mod eficient și elegant, agendele reprezintă instrumente esențiale, poate chiar unul dintre facilitatorii unei vieți mai bune, mai fericite, prin organizare și productivitate. Ai avut răgazul să ..
11 dec. Bucurie în dar de sărbători – cadouri deScris
deScris Penshop 0 336
Cadouri speciale pentru scris și desenAn după an, sărbătoarea Crăciunului rămâne la fel de strălucitoare, iar bucuria ce cuprinde o lume întreagă este cu totul molipsitoare. Cu toate acestea, timpul pare că se comprimă, alergăm prea mult și ne oprim prea puțin – uităm să căutăm în suflet după adevărata semnificație a sărbătorilor, care, mai presus..
30 oct. Explorăm creativitatea: ultima lună de toamnă aduce inspirație nouă
deScris Penshop 0 324
Toamna este un anotimp plin de culoare și inspirație, ce are atmosfera perfectă pentru a ne conecta cu natura și cu noi înșine, în solitudinea zilelor cu soare din ce în ce mai scump la vedere. Cu frunzele devenite flori, mirosul pământului umed și aerul răcoros, toamna este un moment ideal pentru a explora pasiunile creative, cum ar fi scrisul ..
29 sept. În căutarea instrumentului de scris perfect: De ce calitatea face diferența în timpul studiilor universitare
deScris Penshop 0 471
Un nou an de facultate stă să înceapăStudiile universitare sunt o etapă importantă în dezvoltarea personală și profesională a oricărui tânăr. Pe lângă perseverență și concentrare, instrumentele potrivite pentru scris pot avea un impact semnificativ asupra succesului în anul universitar ce urmează. De ce calitatea face diferența în timpul studiilor..
31 aug. Back to School – Ghid de Pregătire pentru noi Aventuri Școlare
deScris Penshop 0 389
Odată cu schimbarea de anotimp, emoția începerii unui nou an școlar începe să se facă simțită. Pregătirile pentru școală cu rechizite, ghiozdane și toate celelalte necesare încep să ocupe primul loc în preocupările părinților și ale elevilor. Ghiozdane perfecte pentru fiecare grupă de vârstă Ți-am pregătit pe deScris zeci de modele de ghiozdane ..
20 iul. 5 metode prin care poți stimula creativitatea în această vară prin instrumente de scris
deScris Penshop 0 299
De ce este utilă creativitatea? În orice domeniu ne-am desfășura activitatea și la orice vârstă, creativitatea este o calitate foarte utilă și valoroasă pe care o putem ”antrena” prin diverse modalități. Creativitatea ne ajută să spargem tiparele și să găsim soluții inovatoare în situații mai mult sau mai puțin dificile, să ne îmbunătățim viața de ..
22 iun. Descoperă frumusețea desenului în acuarelă - Îndrăznește să te bucuri de culori!
deScris Penshop 0 411
Activitățile creative, cum ar fi desenul cu acuarele, aduc o mulțime de beneficii pentru relaxare și echilibrare mentală. Reducerea stresului, îmbunătățirea concentrării și atenției, dezvoltarea abilităților vizuale și spațiale, oportunitatea de a te deconecta de la tehnologie sunt doar câteva dintre acestea. Zilele lungi de vară sunt perfecte p..
25 mai Cadouri perfecte la absolvire - instrumente deScris inspirate și memorabile
deScris Penshop 0 293
Un moment de semnificație majoră în viața unui tânăr este absolvirea liceului sau a facultății, când o etapă importantă se încheie pentru a deschide drumul către viitor. Mai mult decât obținerea unei diplome, absolvirea reprezintă o tranziție către viața de adult, cu responsabilitățile și oportunitățile ei. Cadourile deScris  pot avea un rol specia..
28 apr. Hai la picnic cu ceva #deScris! Top 5 idei pentru un picnic creativ de primăvara
deScris Penshop 0 337
1 Mai este aproape și sezonul picnicurilor este ca și deschis. Ce-ar fi dacă în loc de clasicul picnic cu mici la grătar ai organiza un picnic creativ? O ieșire în aer liber este o oportunitate minunată de a conecta cu natura. Dacă ți-ai plănuit să petreci câteva ore pe malul unui lac, într-o zi însorită, poți pregăti coșul de picnic cu mai mul..
28 feb. Energie regăsită - 5 idei creative #deScris în jurnal pentru o primăvară înfloritoare
deScris Penshop 0 302
De ce iubim primăvara? E suficient să privești natura și să vezi schimbarea care apare în fiecare zi ca să simți că și tu  ”înflorești”. Puterea noilor începuturi poate fi folosită spre beneficiul nostru și o unealtă foarte puternică de a o utiliza este scrisul. În acest sezon al reînnoirii, un jurnal este un mod creativ și eficient de a cuprinde i..
06 feb. Cum, dar mai ales, de ce să scrii o scrisoare de dragoste către tine însuți
deScris Penshop 0 393
Nu te speria, nu aruncăm cu mesaje siropoase! Este fix decizia ta dacă sărbătorești Valentine’s Day sau Dragobetele sau... nu. Altceva voiam să te întreb: când ai scris sau ai primit ultima oară o scrisoare? Dar o scrisoare de dragoste? Din ce în mai puține răspunsuri de ”da”, asta e sigur. Chiar dacă atunci când ne gândim la dragoste prima ..
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.