Meniu
Your Cart

CALIMARA CERNEALA SAILOR 20 ML YURAMEKU II SUKI GOKORO / GREEN

CALIMARA CERNEALA SAILOR 20 ML YURAMEKU II SUKI GOKORO / GREEN
CALIMARA CERNEALA SAILOR 20 ML YURAMEKU II SUKI GOKORO / GREEN
85,00 RON
Fără TVA: 85,00 RON
  • Stoc: În stoc
DESCRIERE

Cea mai importantă întrebare despre  noua gama de cerneala Yurameku de la  Sailor nu va fi „Este buna?”,de asemenea, nu va fi „Cum performeaza”, „Este rezistenta la apă” sau imposibilul „Merită?” Cea mai importantă întrebare despre Sailor Yurameku este „Ce culoare are?”
Îți amintești în Mary Poppins când toată lumea ia o lingură de medicament după ce a fost afară în ploaie? Fiecare persoană primește o culoare diferită de lichid din aceeași sticlă.
Aceeasi experiență o vei avea cu cernelurile Yurameku: fiecare hârtie arăta cerneala ca o culoare diferită si arată diferit pe aceeași hârtie atunci când sunt în condiții de iluminare diferite. Nu numai atât, dar culoarea se schimba pe măsură ce scrii si pe măsură ce se usuca. Se schimba si după ce s-a uscat.
Cernelurile Sailor Yurameku sunt prezentate in doua colectii.Prima colectie, inspirata de sclipirea cerului, are 9 culori soft, misterioase, care sfidează descrierea simplă si isi schimba culoarea in functie de hartia pe care scrii.
Cea de-a doua colectie, ispirata de starile emotionale,  are 5 culori vivide care se schimba între două sau trei nuanțe diferite pe măsură ce se usucă, lăsând în urmă o panglică de vis de culori mercuriale.
Cerneala este prezentata in sticle ce conțin 20 ml de cerneală pe bază de apă.


SPECIFICATII
Cerneala pe baza de apa, de culoare verde.
Corp din sticla de capacitate 20 ml
Capac din plastic. Capacul se inchide prin insurubare.

GARANTIE
Consumabilele Sailor au termen de valabilitate doi ani de la data fabricarii.

CONTINUT
- Calimara cu cerneala 20 ml
- Cutie ambalaj originala
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste CALIMARA CERNEALA SAILOR 20 ML YURAMEKU II SUKI GOKORO / GREEN

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.