Meniu
Your Cart

STILOU CROSS TOWNSEND LE STAR WARS / 18K NIB / LE 2016 STAR WARS BB-8 PGT

STILOU CROSS TOWNSEND LE STAR WARS / 18K NIB / LE 2016 STAR WARS BB-8 PGT
STILOU CROSS TOWNSEND LE STAR WARS / 18K NIB / LE 2016 STAR WARS BB-8 PGT
Plata la livrare nu este disponibil pentru acest produs !
2.249,00 RON
Fără TVA: 2.249,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: AT0046D-50FD

Opţiuni disponibile

DESCRIERE

Townsend Star Wars reprezinta o extensie a gamei Townsend si este o editie limitata pentru colectionari conceputa special pentru a comemora filmul Star Wars din 1977 in regia lui George Lucas si de a aduce in acelasi timp un omagiu celor mai memorabile si indragite personaje din saga Star Wars si anume: R2-D2, C-3PO, BB-8, the Stormtroopers, Boba Fett, Chewbacca, Darth Vader si Han Solo. Finisajul acestui instrument este cu totul si cu totul deosebit folosindu-se o tehnologie de ultima ora si materiale din cele mai bune, iar modelul texturii aplicat pe corpul "scriitorului" reprezinta forma stilizata a personajelor mai sus amintite. Fiind o serie limitata, aceasta este produsa intr-un numar de numai 1977 bucati (1977 - anul lansarii filmului pe piata) si fiecare instrument are gravata seria unica pe el.
Ambalat intr-o cutie de lux, gasim in aceasta, pe langa instrumentul de scris in sine, un suport, cat si o brosura in care gasim povestea personajului iconic Star Wars, toate aceste elemente confirmand pe deplin autenticitatea produsului.

Acest instrument de scris poate fi considerat fara rezerva un cadou de lux unic, perfect pentru orice fan impatimit al seriei Star Wars.


SPECIFICATII

Accesorii din alama placate cu aur de 23k cu grosime de 1,2µ (heavy gold). Clipul este din otel inoxidabil tip arc placat cu aur de 23k cu grosime de 1,2µ (heavy gold). Cristal Swarovski montat in varful capacului
Capac din alama cizelat cu forma stilizata a personajului BB-8 lacuit cu multiple straturi de lac alb lucios. Capacul se inchide prin apasare
Corp din alama cizelat cu forma stilizata a personajului BB-8 lacuit cu multiple straturi de lac alb lucios
Grip din alama cu manson din acril lacuit cu multiple straturi de lac negru lucios
Penita din aur masiv de 18k placata cu rodiu avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor

GARANTIE
Instrumentele de scris Cross sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost.


CONTINUT
- Instrument de scris
- Doua cartuse Cross standard (cartusul de monteaza prin apasare)
- Suport lemn instrument de scris
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste STILOU CROSS TOWNSEND LE STAR WARS / 18K NIB / LE 2016 STAR WARS BB-8 PGT

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.