Meniu
Your Cart

PIX CORONET / BLACK CT

PIX CORONET / BLACK CT
PIX CORONET / BLACK CT
PIX CORONET / BLACK CT
PIX CORONET / BLACK CT
PIX CORONET / BLACK CT
170,00 RON
Fără TVA: 170,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: CK71825

Opţiuni disponibile

DESCRIERE
Colectia Coronet de la Conklin readuce in atentia pasionatilor de instrumente de scris si a fanilor acestui brand un design minimalist, dar cu puternice influente retro, colectie la ale carei modele recunoastem usor marca specifica Conklin, redata atat prin forma instrumentelor cat si prin accesoriile iconice. Propunand 4 culori vibrante si vizibile, cu tente pastelate, inspirate din moda anilor retro, dar cu materiale de ultima generatie, stilourile si pixurile Coronet de la Conklin imbina rezistenta cu eleganta si utilul cu esteticul.
Instrumentele sunt realizate manual din alama solida, cu capacul din otel inxidabil, ceea ce confera instrumentelor greutate placuta si un balans bine gandit pentru o scriere usoara si indelungata. Corpul instrumentelor de scris este aerodinamic, cilindric subtire si cu capac plat la capat, cu accente pastrate in zona minimalista, dar usor recognoscibile ca apartinand brandului, mai ales clipsul de prindere de pe capac, argintiu si in forma de L, care poarta debosat logoul binecunoscut al producatorului si care se asorteaza cu celelalte accente argintii. Argintiul este regasit si in zona sectiunii de prindere pe parcursul scrierii, care este metalica in totalitate. Culorile mate si vibrante sunt datorate stratului de lac care ofera rezistenta si o textura placuta. Dimensiunile instrumentelor de scris sunt generoase, dar nu exagerate, ci perfect potrivite pentru a fi folosite ca instrumente in alegerile zilnice ale pasionatilor de scris de mana.
Disponibile atat in variantele de stilou sau de pix, instrumentele cu penite standard vin in diferite dimensuni ale liniei scrise (extra fin, fin, medium, lat sau stub 1.1 mm), sau cu cele Omniflex pentru scris cu variatiunea liniei cu ajutorul presiunii, aceste penite acoperind aproape exhaustiv optiunile de scris ale utilizatorilor. Penitele standard poarta semnul distinctiv Conklin, al lunii in crestere. Penitele Conklin sunt produse de un important furnizor in domeniu, JoWo Germania, renumit pentru calitatea acestor accesorii esentiale.
Stilourile pot fi alimentate cu rezerve standard internationale, sau pot avea convertor pentru a oferi acces la oferta generoasa de cerneluri la calimara. Pixurile sunt alimentate cu rezerve standard internationale.

SPECIFICATII
Accesorii din otel placate cu crom. Clip din otel inoxidabil placat cu crom.
Mecanism Twist (prin invartire)
Corp superior din alama placat cu multiple straturi de lac negru lucios
Corp inferior din alama placat cu multiple straturi de lac negru lucios
Mina pix tip Parker

GARANTIE
Instrumentele de scris Conklin sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost

CONTINUT
- Instrument de scris
- Mina tip Parker montata
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste PIX CORONET / BLACK CT

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.