Meniu
Your Cart

Stilou Toledo M700 Pelikan

Stilou Toledo M700 Pelikan
Stilou Toledo M700 Pelikan
Stilou Toledo M700 Pelikan
Stilou Toledo M700 Pelikan
Stilou Toledo M700 Pelikan
Stilou Toledo M700 Pelikan
Stilou Toledo M700 Pelikan
Plata la livrare nu este disponibil pentru acest produs !
3.699,00 RON
Fără TVA: 3.699,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: 927814

Opţiuni disponibile

Operă de artă prețioasă în stil spaniol

Arta de a lucra cu oțel Damascus își are începutul acum câteva sute de ani și presupune că oțelul sau obiectele de fier sunt decorate prin gravură. Apoi, o fâșie subțire de aur va fi plasat peste model și va fi ștanțat adânc în material cu ajutorul unui ciocan de cauciuc. Pentru ca noul model să fie vizibil, obiectul va fi încălzit la aprx. 800 de grade Celsius. Suprafețele de oțel se vor oxida și se vor transforma în negru, în timp ce aurul începe să strălucească. Această tehnică a ajuns în Spania odată cu Arabii și a fost perfecționată de-a lungul secolelor, în special în faimosul oraș spaniol Toledo.

În anul 1931 Pelikan a adoptat tehnica pentru modelul Toledo cu un succes atât de mare încât conceptul a rămas virtual nemodificat de-a lungul anilor. Astăzi, tubul decorativ este fabricat dintr-o singură bucată din Argint Sterlin. Acesta este prelucrat în mai multe etape, în final fiind acoperit cu un strat de aur. Fiecare stilou Toledo este o piesă unică fabricată în Germania deoarece motivele de gravură minuscule sunt realizate manual dând viață fiecărei pene de Pelikan. Datorită volumului mare de muncă se pot realiza un număr de maxim 200 de bucăți pe lună. Capacul frontal și piesa de capăt sunt realizate din rășină neagră de înalta calitate.

Dacă ești deținătorul unui stilou Toledo, ești în același timp proprietarul unei opere de artă, a unei capodopere și a unei mici pagini de istorie.

Stilou Toledo M700, penita din aur de 18K/750, ,decoratiuni din rodiu, mecanism cu piston, capacitate umplere 1,3 ml, corp din argint 925, gravat manual, placat cu aur, accesorii placate cu aur, ambalat in cutie speciala Pelikan.

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste Stilou Toledo M700 Pelikan

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.