Meniu
Your Cart

Consumabile Tombow

Producător: Tombow COD: EHR-KUS
DESCRIERESet Radiera Retractabila Rectangle Tip cu Rezerva.Guma de sters retractabila, in forma de creion mecanic, avand corpul de plastic in variante de culori aprinse, neon sau in dungi. Rezerva radierei este disponibila in doua tipuri de sectiuni: rotunda cu diametrul de 2,3mm sau rectangulara cu..
24,00 RON
Fără TVA:24,00 RON
Producător: Tombow COD: EHR-KUR
DESCRIERESet Radiera Retractabila Rectangle Tip cu Rezerva.Guma de sters retractabila, in forma de creion mecanic, avand corpul de plastic in variante de culori aprinse, neon sau in dungi. Rezerva radierei este disponibila in doua tipuri de sectiuni: rotunda cu diametrul de 2,3mm sau rectangulara cu..
24,00 RON
Fără TVA:24,00 RON
Producător: Tombow COD: CONV-LL
DESCRIEREConvertor cu piston, mecanism cu insurubare, pentru alimentarea cu cerneala direct din calimara. Convertorul este compatibil cu toate stilourile Tombow. SPECIFICATIIModul mecanism piston din ABS de culoare neagra. Garnitura pistonului din cauciucMecanism piston twist (prin invartire)Ac..
16,00 RON
Fără TVA:16,00 RON
Producător: Tombow COD: EX-03P
DESCRIERECompatibile cu toate creioanele mecanice Tombow SPECIFICATIICapac din material plastic de culoare galbena - cod marcaj aferent dimensiunii 0.3Capacul etuiului se deschide prin tragereFereastra de vizualizare a minelor din interiorul etuiului din policarbonat transparentCorpul etuiului ..
4,50 RON
Fără TVA:4,50 RON
Producător: Tombow COD: EX-05P
DESCRIERECompatibile cu toate creioanele mecanice Tombow SPECIFICATIICapac din material plastic de culoare maro - cod marcaj aferent dimensiunii 0.5Capacul etuiului se deschide prin tragereFereastra de vizualizare a minelor din interiorul etuiului din policarbonat transparentCorpul etuiului est..
4,50 RON
Fără TVA:4,50 RON
Producător: Tombow COD: EX-07P
DESCRIERECompatibile cu toate creioanele mecanice Tombow SPECIFICATIICapac din material plastic de culoare albastra - cod marcaj aferent dimensiunii 0.7Capacul etuiului se deschide prin tragereFereastra de vizualizare a minelor din interiorul etuiului din policarbonat transparentCorpul etuiului..
4,50 RON
Fără TVA:4,50 RON
Producător: Tombow COD: BR-CL-15
DESCRIERECompatibile cu pixurile Tombow: ZOOM L 102 si Reporter 4 Smart.  SPECIFICATIIAccesorii din material plasticMina contine pasta inteligenta cu vascozitate redusa si uscare ultra rapida de culoarealbastraneagrarosieverde Corp din material plastic semitransparentLungime de scrier..
6,00 RON
Fără TVA:6,00 RON
Producător: Tombow COD: BR-CS2-15
DESCRIERECompatibile cu pixurile Tombow:Reporter 4. SPECIFICATIIProtectie antiscurgere pasta din polistirenMina contine pasta normala de pix de culoarealbastrarosie neagraverde Corp din material plastic semitransparent de culoarealbastrarosie neagraverde Lungime de scriere a..
4,00 RON
Fără TVA:4,00 RON
Producător: Tombow COD: BR-VS-33 Black
DESCRIERECompatibile cu pixurile Tombow:ZOOM L 104 StylusZOOM L 102ZOOM 707ZOOM 717ZOOM 727PFit SPECIFICATIILungime de scriere aproximativ 800 mMina contine pasta normala de pix de culoareneagraalbastra rosie Corp din otel inoxidabilInel marcaj cod culoare neagraVarf cu bila din carbu..
6,50 RON
Fără TVA:6,50 RON
Producător: Tombow COD: BK-LP03-16
DESCRIERECompatibile cu toate rollerele Tombow. SPECIFICATIICapac de etanseizare si accesorii din material plastic semitransparentCerneala permanenta cu uscare rapida de culoarealbastraneagrarosie Corp din material plastic transparentMecanism free ink de reglare al fluxului de cerneala din..
9,00 RON
Fără TVA:9,00 RON
Producător: Tombow COD: CT-YRE4
DESCRIEREBanda de corectie Mono Mega 4 YRE4 este un produs ce permite corectarea laterala (similar unui instrument de scris), avand posibilitatea de reincarcare. Datorita tehnologiei sale de distributie, ofera naturalete in folosire, oferind o corectie confortabila si precisa. Banda de corectie usca..
14,00 RON
Fără TVA:14,00 RON
Producător: Tombow COD: CT-YRE6
DESCRIEREBanda de corectie Mono Mega 6 YRE6 este un produs ce permite corectarea laterala (similar unui instrument de scris), avand posibilitatea de reincarcare. Datorita tehnologiei sale de distributie, ofera naturalete in folosire, oferind o corectie confortabila si precisa. Banda de corectie usca..
14,00 RON
Fără TVA:14,00 RON
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.