Meniu
Your Cart

Lipire

Producător: Tombow COD: PT-WPC
Glue pen confectionat din policarbonat transparent (rasina sintetica de tip termoplastic, polimer liniar al acidului carbonic). Varf cu bila din carbura de tungsten de dimensiune medie (0.7 mm)...
18,00 RON
Fără TVA:18,00 RON
Producător: Tombow COD: PT-MTC
DESCRIERE Lipiciul Lichid Multi Talent este o solutie versatila dedicata multiplelor activitati creative in care este nevoie de utilizarea adezivului. Corpul de plastic este prevazut cu doua capete de dimensiuni diferite, care permit utilizarea lipiciului fie pe portiuni extinse, unde este nevo..
19,00 RON
Fără TVA:19,00 RON
Producător: Tombow COD: PT-WTC
DESCRIERELipiciul Aqua Ultra Strong este un lipici cu multiple caracteristici necesare in activitatile creative sau de birou. Corpul de plastic este prevazut cu doua capete de dimensiuni diferite, care permit utilizarea lipiciului fie pe portiuni extinse, unde este nevoie de acoperire rapida si..
62,00 RON
Fără TVA:62,00 RON
Producător: Tombow COD: PT-S
DESCRIERELipici transparent in forma de baton, in trei variante de dimensiuni care raspund cerintelor de utilizare pentru diferite proiecte recreationale sau de birou. Produsul ofera toata flexibilitatea de care aveti nevoie in operatiunile de lipire creative, adezivul din acest tub nefiind cu lipir..
7,00 RON
Fără TVA:7,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.