A sosit! Sezonul absolvirilor este aici. Fie că este final de școală sau de facultate, nu poți să nu simți emoție la gândul anilor trecuți parcă într-o clipă. A sosit timpul pentru a culege laurii: se acordă diplome, se primesc îmbrățisări, gânduri bune pentru viitor și cadouri care să marcheze importanța acestui moment special.

Orice final este un nou început, iar tinerii merită să fie încurajați să-și urmeze cu încredere visurile.


Urmează noi provocări, noi aventuri, dar și responsabilități în viața lor, de aceea cele mai inspirate cadouri sunt cele care le vor reaminti în timp despre această realizare personală specială din viața lor.


Deși este foarte dificil să selectăm doar câteva propuneri de cadouri la absolvire pentru elevi, studenți sau profesori din multitudinea stilourilor de top aflate pe www.descris.ro, vă prezentăm


Top 5 Cadouri #deScris la Absolvire


 STILOU PARKER SONNET ROYAL / ESSENTIAL RED CHROME CT


 STILOU PARKER IM ROYAL / PREMIUM BLACK / GOLD GT


 STILOU SAILOR PROFESSIONAL SLIM SIZE 14K NIB SEASONAL FESTIVALS / KOI GT


 SET PARKER URBAN ROYAL STILOU + PIX PREMIUM SILVER POWDERED CT


 STILOU SAILOR LECOULE / POWER STONE PEARL WHITE CT  


 


Stiloul Parker Sonnet Royal face parte din gama Sonnet lansată inițial în 1994 și este un remake în varianta modernă a legendarului Vacumatic din 1933, care înglobează pentru prima data clipul în formă de săgeata, o emblemă renumită a mărcii de peste ocean. Acest stilou poate fi considerat un adevărat sonet dedicat scrierii și un simbol al eleganței. Îți oferim posibilitatea de a include un mesaj gravat personalizat pe corpul stiloului, pentru a transforma cadoul într-unul remarcabil și, totodată, memorabil.




Stiloul Parker IM Royal Premium Black/Gold este o alegere excepțională de cadou, și, în același timp accesibil. Acest stilou se află în topul preferințelor utilizatorilor, grație aspectului impresionant, într-un raport preț-calitate și funcționalitate minunat. IM – eu sunt. IM Parker Royal – un cadou ce aduce cu sine intrarea în clubul select al posesorilor de instrumente de scris Parker, marcă ce este furnizorul exclusiv de instrumente de scris al casei regale britanice.




Stiloul Sailor Seasonal Festivals Koi aparține seriei limitate ce onorează sărbătorile tradiționale din Japonia și este prezentat într-o cutie cadou însoțit de o călimară cu cerneală Sailor Shikiori. Accesoriile placate cu aur de 21K, liniile elegante și strălucirile subtile ale culorilor fiecărui stilou din această gamă creează premisa unui cadou ce va fi prețuit pentru mulți ani de acum înainte, o surpriză aproape copleșitoare pentru un absolvent sau un profesor stimat și prețuit.




Parte a nobilei familii de intrumente de scris Parker, setul-cadou Urban Royal Silver cu stilou și pix cucerește de la prima vedere. Stilul acestor instrumente de scris este unul dinamic, urban, cu finisaje ultra-moderne și linii fluide, o declarație de originalitate și non-conformism potrivită unui spirit tânăr și efervescent. Și acest set permite gravura unui mesaj inspirat, spre aducere aminte peste timp.




Stilourile Lecoule dinseria Sailor Power Stone au un finisaj splendid, inspirat de pietre prețioase, fiecare dintre ele cu sens cultural special: Granat: pasiune, fidelitate și victorie. Lapis Lazuli: demnitate, noroc și independență. Morion (cuarț negru): noroc, protecție și purificare. Perla: abundență, sănătate și puritate. Cuarț trandafir: frumusețe, dragoste și pace. Un cadou simbolic, un memento special al evenimentului de absolvire.



Te invităm să descoperi și mai multe opțiuni de cadouri excelente, de la pixuri și stilouri la agende sau seturi de artă, selectând pe www.descris.ro marca preferată sau bugetul în care dorești să te încadrezi. Un cadou special va deveni amintire, iar aprecierea gestului frumos se va păstra intactă în timp.