Un moment de semnificație majoră în viața unui tânăr este absolvirea liceului sau a facultății, când o etapă importantă se încheie pentru a deschide drumul către viitor. Mai mult decât obținerea unei diplome, absolvirea reprezintă o tranziție către viața de adult, cu responsabilitățile și oportunitățile ei. Cadourile deScris  pot avea un rol special în a sărbători această reușită notabilă, devenind chiar un simbol al noilor începuturi sau un mod de a-ți arăta recunoștința către profesorii ce au susținut tinerii în acest parcurs al dezvoltării lor.


Mai mult decât simboluri, un stilou sau un pix sunt unelte utile în viața de zi cu zi, o modalitate eficientă și plăcută de a-ți transfera ideile și planurile în plan material prin scris. Aceste seturi de instrumente de scris pot fi folosite pentru a lua notițe în continuarea studiilor sau chiar pentru a documenta experiențele personale și călătoriile.


Care sunt cele mai bune alegeri?


 1. Stilouri de lux și de colecție


Un cadou semnificativ și sofisticat, aceste stilouri reprezintă o combinație fascinantă între artă, eleganță și utilitate. Create din materiale prețioase, cu detalii realizate cu multă atenție, de multe ori manual, stilourile de lux și stilourile de colecție transcend funcția lor inițială. Cu aspecte unice și sofisticate, finisaje rafinate, uneori cu elemente ce reflectă un stil opulent, stilourile premium oferă e experiență unică de scriere. De cele mai multe ori fabricate din aur sau argint, penițele alunecă ușor pe hârtie, pentru o senzație plăcută în timpul scrierii. Poți alege dintre stilouri create în serie limitată, ediții speciale, a căror valoare crește odată cu trecerea timpului. Mărci renumite precum Graf von Faber-Castell, Montegrappa, Pilot, Waterman, Sailor, Pelikan, Tibaldi, Cross, Caran d'Ache și multe altele sunt disponibile pentru comandă pe deScris.


2. Seturi de instrumente de scris


Un set de instrumente de scris poate fi compus din stilou și pix/roller și poate fi un cadou versatil pentru profesori și absolvenți deopotrivă. Unele seturi vin însoțite de o cutie-cadou, care completează cu rafinament darul, iar în cazul seturilor Parker și de o pungă cadou, pentru o prezentare deosebită.


3. Seturi personalizate


Pentru a transforma cadoul tău în unul unicat, la deScris ai posibilitatea de a grava stiloul sau setul de instrumente de scris cu numele absolventului sau al profesorului, ori un scurt mesaj inspirat, pentru a transforma acel obiect într-o amintire prețioasă.


4. Creioane mecanice premium


Pentru cei interesați de desen, arhitectură sau design, un creion mecanic de lux este un cadou foarte potrivit. Alege dintre modelele cu mecanisme sofisticate designul care ți se pare mai interesant, fiecare creion mecanic de lux este fabricat cu precizie, pentru acuratețe maximă în detalii la desen.


5. Etuiuri elegante


Însoțește instrumentul de scris pe care vrei să-l dăruiești cu un etui asortat! Majoritatea sunt confecționate din piele, un material ideal pentru păstrarea, organizarea și protejarea instrumentelor de scris valoroase. Etuiurile sunt recomandate pentru că sunt un spațiu sigur în care poți transporta aceste instrumente și, în același timp, contribuie la întreaga experiență de utilizare a lor.


Dacă vrei să îți oferim mai multe detalii pentru a alege cel mai bun cadoul deScris, îți răspundem cu bucurie prin formularul de contact