Se apropie Crăciunul, poate cea mai frumoasă sărbătoare din an, plină de bucurie și emoție. Este un prilej de a petrece timp de calitate împreună cu familia și prietenii și ne amintește de valorile și tradițiile importante din viața noastră.


Pregătirile de sărbătoare au început deja, casele s-au împodobit cu ornamente și decorațiuni de Crăciun, colindele răsună și alegem cadourile pentru toți cei dragi. A dărui cadoul potrivit poate fi o adevărată artă, o decizie pe care unii dintre noi nu o iau ușor. Cum să faci să dăruiești cadoul perfect?


Darul perfect trebuie să fie pe placul persoanei care îl primește, dar să reflecte și personalitatea și gusturile tale. De asemenea, este important ca acest cadou să fie unul special și unic, care să arate că ai pus suflet și efort în a-l alege.


Alege dintre propunerile de cadouri deScris și vei face pe cineva foarte fericit!


1. Setul cadou cu stilou și pix Grip 2011Dark Green Faber-Castell este un cadou extraordinar pentru oricine apreciază calitatea si stilul. Acest set elegant vine într-o culoare verde închisă, ce amintește de nuanța vâscului ce împodobește casele de sărbători, o culoare ce conferă un aspect sofisticat și modern. Stiloul are un design ergonomic si un mecanism de scriere delicat, care permite scrierea fără efort pentru o perioadă lunga de timp. Pixul are un design confortabil, cu un grip texturat care oferă controlul perfect în timpul scrierii. Acest set este un accesoriu de birou perfect, atât pentru utilizarea zilnica, cât și pentru ocaziile speciale. Iată un cadou care va fi și apreciat, dar și folosit cu reală plăcere!


2. Culoarea strălucitoare roșie este primul lucru care frapează la acest set minunat cu agendă și stilou Lamy All-star. Pasiune, organizare și stil. Chintesență elegantă a unui cadou special, nu doar elegant, dar și util oriunde: la birou, în călătorii sau acasă. Agenda asortată cu 192 de pagini are suficient spațiu pentru toate notițele importante, iar stiloul glossy red este tratat cu un strat special ce adaugă un plus de strălucire, intensitate și profunzime culorii. O idee perfectă de cadou atât pentru un partener de business, cât și pentru un prieten apropiat.


3. Stiloul Platinum Curridas combină în cel mai fericit mod liniile simple, rotunjite, cu ingeniozitatea japoneză – Platinum a dezvoltat o tehnologie inovatoare pentru stilouri retractabile, similară pixurilor cu mecanism. Astfel, penița este protejată, iar cerneala nu se usucă. Setul cadou propus de deScris conține un stilou Platinum Curridas și o călimară cu cerneală Platinum de cea mai bună calitate.


4. Una dintre seriile Tea Time de la Sailor este intitulată ”Ora ceaiului în lume este Crăciunul” / ’’Tea Time Around the World is Christmas Tea’’ și cuprinde doua modele speciale de stilouri: Christmas Spice Tea si Christmas Pudding. Unele dintre cele mai inspirate idei de cadou cu ocazia Crăciunului, pentru pasionații de frumos și colecționari.


5. Crăciunul nu poate fi complet fără râsete fericite de copii! Creioanele colorate, markerele sau acuarelele Faber-Castell vor face diminețile de sărbătoare mai colorate. Dăruiește-le fără griji, știind că bucuria celor mici va fi maximă.


Mult mai multe propuneri decât am putut cuprinde aici am adunat în secțiunea dedicată cadourilor de Crăciun pe deScris: www.descris.ro/cadouri-craciun-ro-ro. Cu siguranță vei găsi cadourile perfecte pentru cei dragi sau partenerii de afaceri.


Sărbători luminate și fericite tuturor!