Cauți un cadou care să impresioneze în acest sezon de sărbători?


Trebuie să iei în considerare instrumentele de scris. Chiar dacă telefoanele și computerele ne-au acaparat marea majoritate a timpului, un instrument de scris este de neînlocuit, iar arta scrisului este în continuare apreciată.

Scrisul de mână nu va dispărea din viața noastră și un stilou de calitate va crea o impresie de durată. Varietatea modelelor superbe de stilouri, rollere sau seturi de artă pe care le poți cumpăra pe deScris este o garanție în plus că există un un cadou pe placul și bugetul oricui.


Inspiră-te din recomandările noastre pentru daruri minunate și vei reuși să surprinzi cu un cadou de Crăciun deosebit!




Cadouri pentru creativi


Creativii sunt cei care creează frumos oricând găsesc inspirația. Ce-ar fi să le trezești tu inspirația cu un set de bullet journaling? Agendele cu hârtie specială în care își pot nota cele mai îndrăznețe idei și planuri de acțiune într-un stil captivant, cu ajutorul markerelor și creioanelor colorate sunt foarte apreciate. Alege unul dintre seturile create de noi sau combină cele mai interesante opțiuni într-un set personalizat.

Știai că poți grava o dedicație pe agendă? Mesajul tău personalizat va adăuga un plus de farmec cadoului de sărbători.




Cadouri pentru colegi


Și biroul vostru organizează Secret Santa? Minunat, ai ocazia să dăruiești un cadou-surpriză viu colorat: un stilou Faber-Castell Grip, la prețul special de doar 60 de lei. Adaugă și un roller din aceeași gamă în set și tot te încadrezi în buget! Perfect sau ce?!




Cadouri pentru prieteni


Prietenii dragi sunt printre cei mai de preț oameni de lângă noi. Îi cunoști ca pe propriile buzunare și îți dorești să le oferi, la rândul tău, momente care să-i facă fericiți.

Îți recomandăm un cadou swiss-made cu stil, pentru care îți vor fi cu adevărat recunoscători: un pix cu identitate puternică Claim Your Style 849 Caran d Ache, în culoarea lor preferată. Pentru efectul WoW, îți oferim posibilitatea de a inscripționa acest pix cu un mesaj gravat. You are welcome!




Cadouri pentru scriitori


Pentru cei care simt că scrisul trece dincolo de cuvinte, un stilou Parker este cât se poate de potrivit. Aceste simboluri ale scrierii elegante îmbogățesc orice colecție și încurajează scriitorul să gândească creativ – nimeni nu rămâne indiferent la frumusețe, chiar și atunci când vorbim despre designul unui instrument de scris.




Cadouri pentru artiști


Am dedicat o întreagă secțiune pe site artiștilor. Pe www.descris.ro/de-arta vei găsi de la creioane colorate la markere, acuarele și produse pentru desen tehnic. Pentru o ocazie deosebită cum este Crăciunul îți recomandăm ceva cu totul special: un set exclusiv de artă Faber-Castell în cutie de lemn - un cadou sofisticat ce va contribui la o lume mai frumoasă, prin noile lucrări de artă ce vor lua naștere.


Cadouri pentru fiecare


Chiar dacă poate părea o provocare, alegerea cadoului perfect devine simplă dacă iei în considerare câteva lucruri: vârsta, hobby-urile și personalitatea. Cele mai importante mărci de instrumente de scris, cum sunt Faber-Castell, Kaweco, Lamy, Parker, Cross, Waterman, Montegrappa și altele sunt prezente pe descris.ro. Care este stilul preferat de persoana căreia vrei să îi faci cadoul, clasic, modern, avantgardist sau retro?


Pregătește-te să dăruiești cu multă bucurie, gândește-te la preferințe, alege cu inima și vei ajunge să faci cadouri mai frumoase decât Moș Crăciun! :D