Odată cu schimbarea de anotimp, emoția începerii unui nou an școlar începe să se facă simțită.

Pregătirile pentru școală cu rechizite, ghiozdane și toate celelalte necesare încep să ocupe primul loc în preocupările părinților și ale elevilor.


Ghiozdane perfecte pentru fiecare grupă de vârstă


Ți-am pregătit pe deScris zeci de modele de ghiozdane și rucsacuri potrivite pentru gustul fiecărui elev. Atractive ca design, dar și funcționale, ghiozdanele trebuie să ofere confort și susținere pe tot parcursul anului școlar.


În funcție de vârsta elevului și preferințele personale, poți opta pentru ghiozdane bine compartimentate, ușoare, cu design modern, neutru sau decorate cu personajele îndrăgite ale celor mici. Herlitz sau Pigna sunt printre cele mai iubite mărci când este vorba despre rucsacuri școlare, așa că te invităm să explorezi selecția deScris pentru noul an școlar.


Penare pentru organizare și creativitate


Un penar bine organizat înseamnă o zi de școală bine pregătită. Alege un penar de calitate pentru a fi sigur că instrumentele de scris sunt păstrate în cele mai bune condiții și este suficient spațiu și compartimente pentru o organizare eficientă. Preferi penare cu un singur compartiment? Ai o mulțime de opțiuni de penare pe deScris, de la cele mai simple până la cele mai sofisticate, cu multiple compartimente pentru stilouri, creioane colorate, carioci și markere, creioane mecanice și alte accesorii.

Penarele Deli și Herlitz de pe deScris sigur te vor convinge prin design și funcționalitate!


Stilouri pentru primele litere


Stilourile sunt fundamentale pentru o scriere armonioasă. Acordă atenția meritată alegerii unui stilou pentru clasa pregătitoare sau clasele din ciclul primar, când elevul își formează scrisul: îți recomandăm stiloul Scribolino Faber-Castell, creat special pentru cei mici.


Pe măsură ce elevul avansează în clasele superioare, adaptează stiloul la noile cerințe. Explorează miile de modele de stilouri disponibile pe deScris, cu opțiuni de stilouri standard sau de lux, ale celor mai renumite mărci: Faber-Castell, Lamy, Parker, Scrikss. Cross, Pilot, Sailor, Caran d'Ache și multe altele.



Cum să alegi produsele potrivite pentru școală?


Preferințele se schimbă întotdeauna în funcție de vârstă și nivel de școlarizare, dar și dacă rechizitele sunt pentru o fată sau un băiat. Preferințele personale primează, iar întoarcerea la școală devine o experiență plăcută și productivă.


Implicarea copiilor în alegerea ghiozdanelor și a rechizitelor este benefică din mai multe motive, printre care faptul că le oferim ocazia de a-și dezvolta autonomia și responsabilitatea, de a-și exprima personalitatea și a se implica activ în procesul de pregătite.


Motivația a fi implicat în procesul de educație se învață, iar rutina alegerii rechizitelor pentru școală face parte din acest proces.



Pregătirile pentru începerea școlii pot fi o ocazie de a crea un mediu propice pentru învățare. Stiloul nou, penarul și ghiozdanul, toate rechizitele noi sunt un pas spre un început plin de entuziasm.

Ținând cont de confort, dar și de creativitate, vei putea face achiziții inteligente pentru ca experiența întoarcerii la școală să fie un capitol nou plin de satisfacții și succes.