1 Mai este aproape și sezonul picnicurilor este ca și deschis. Ce-ar fi dacă în loc de clasicul picnic cu mici la grătar ai organiza un picnic creativ?


O ieșire în aer liber este o oportunitate minunată de a conecta cu natura. Dacă ți-ai plănuit să petreci câteva ore pe malul unui lac, într-o zi însorită, poți pregăti coșul de picnic cu mai mult decât sandvișuri și băutura preferată. E timpul să te bucuri de momente de creativitate inspirate de natură!


Iată 5 idei #deScris care îți pot face acea zi foarte specială:


1. Îți place să pictezi? Ia cu tine setul portabil de acuarele Faber-Castell CreativeStudio cu 36 de nuanțe puternic pigmentate! Cu pensula cu rezervor de apă și paletă detașabilă aceste acuarele sunt companionul perfect pentru călătorii.


Alege un loc însorit, privește în jurul tău și alege-ți subiectele din natură, efectul terapeutic al picturii în acest cadru îți va aduce relaxarea pe care ți-o dorești. P.S. Încă poți cumpăra acest set cu 15% reducere de primăvară!


2. Un caiet Leuchtturm1917 este mereu util, mai ales dacă ești fan bullet journal sau ai veleități de scriitor. Poți crea schițe în creion în caietul special dacă ai o fire artistică sau pur și simplu poți să îți notezi câteva gânduri doar pentru ochii tăi.


3. Multe markere  și creioane colorateUșor de folosit oriunde, de la (aproape) orice vârstă. Nu trebuie să fii Picasso ca să îți placă să desenezi. E suficient să îți permiți să îți exprimi sentimentele pe hârtie pentru ca starea ta de spirit să devină mai bună.


Poți desena peisajul din jurul tău sau poți improviza cu un ”doodle” abstract. Sau poți încerca exerciții terapeutice de desen, cum ar fi acesta: scrie numele tău pe o foaie de hârtie în culoarea ta preferată cu litere mari. Gândește-te la cuvinte pozitive care încep cu aceeași literă ca numele tău și scrie-le oriunde pe hârtie, în culorile care ți se par potrivite. Apoi adaugă câte un mic desen în interiorul fiecărei litere a numelui tău. Este un exercițiu de relaxare, dar și de introspecție foarte ușor și plăcut.


4. Un stilou la picnic? Când inspirația vine, e bine să fii pregătit! Iar natura și locurile frumoase pe care le vizitezi îți pot lăsa impresii puternice.


Mulți dintre noi cochetează cu scrisul, poate câteva versuri când ești îndrăgostit de viață, poate o mică povestire, scriitori merită un stilou  frumos și de calitate. Pe lângă design, confortul la scriere este foarte important, poți alege modele ergonomice de stilouri dintre sutele de opțiuni de scris.


5. Caligrafia, arta scrierii frumoase, necesită mult studiu și exercițiu, astfel încât o ieșire în aer liber e o bună ocazie să-ți îmbunătățești abilitățile de a caligrafia. Ia cu tine un set de caligrafie, în funcție de stilul pe care vrei să-l abordezi: Kaweco, Pilot Parallel Pen, Faber-Castell ori markere caligrafice Tombow. Le găsești pe toate aici. Îți mai trebuie o suprafață plană pe care să scrii și un caiet cu hârtie de calitate.


Orice idee creativă vei îmbrățișa, cu siguranță te vei bucura să experimentezi prin scris și artă de într-o zi frumoasă de primăvară. La deScris găsești toate instrumentele potrivite pentru a te acorda la ritmul inspirației tale. Profită de reduceri  chiar acum!