De 30 de ani, creativitatea este susținută de markerele POSCA.


Dragoste la prima vedere pentru comunitățile artistice și în special pentru amatorii de graffiti, markerele Posca au fost adoptate instant de tineri, care au văzut în ele răspunsul la toate dorințele creative: un instrument perfect pentru orice mediu, mereu la îndemână pentru a aduce la iveală ceva frumos. De ce au adoptat artiștii graffiti aceste markere și au intrat rapid pe locul 1 în topul preferințelor? Este pur și simplu modalitatea ideală de a avea mereu vopsea de calitate fix când ai nevoie, chiar în buzunarul tău, atunci când vrei să pictezi pe stradă.


Pe lângă acești artiști, markerele POSCA au devenit și preferatele artiștilor de studio, astfel că de la street art la fine art este acoperit tot spectrul de ilustrații, portrete, graffiti și orice alte desene.


Markerele carescriupeorice au fost create pentruoricine


Markerele POSCA au fost testate pe peste 50 de tipuri de suprafețe, inclusiv pânză, metal, plăci de surf sau pietre. Rezultatul? Excelent! Îți poți exprima creativitatea în aproape orice mod pe care ți-l poți imagina.
Plastic

Husa de telefon, o cutie de sandviș sau o cască de bicicletă, obiectele din plastic pot fi personalizate ușor cu markerele Posca, trebuie doar să te asiguri că suprafața este perfect curată – fără praf sau urme de grăsime - și uscată înainte de a începe desenul.


Metal

Ți-ar plăcea un platou, o stropitoare de flori sau o veioză altfel? Cu Posca poți desena chiar și pe metal! Fie că sunt lucioase sau mate, poți să decorezi obiectele din aluminiu sau fier cu aceste markere care aderă foarte bine. Vei obține o culoare permanentă pe suprafețele mai poroase sau aspre, iar de pe metalele lucioase vopseaua va putea fi ștearsă.
Lemn

Cum pregătim lemnul pentru desen? Cel mai bine este ca lemnul tratat sau lăcuit să fie mai întâi curățat cu șmirghel, pentru cele mai bune rezultate.Poate fi necesar să aplicați mai multe straturi, în funcție de porozitatea lemnului, dar efectul va fi impresionant – poți personaliza un skaterboard sau să pictezi cu elemente florale un dulap care să iasă din tipare.


Ceramică

Ce frumos ar arăta un ghiveci din ceramică pictat cu elemente decorative florale! Sau poate geometrice. Orice obiect din ceramică ți-ar plăcea să personalizezi, trebuie să reții că, dacă ceramica este nearsă, cel mai probabil va trebui să aplici vopseaua în mai multe straturi pentru a obține efectul dorit.


Sticlă

Că tot se apropie Crăciunul, poți să decorezi globuri din sticlă cu markerele Posca, vor arăta excelent în brad și vor fi un suvenir minunat dacă vrei să le oferi cadou familiei. Profesioniștii pot decora vitrinele magazinelor în felurite moduri creative folosind același versatile markere.Țesături textile și piele

Îmbrăcămintea sau pantofii sport preferați pot fi transformate în unicat și adevărate obiecte de artă, cu puțină îndemânare. Asigură-te că ai spălat sau curățat eficient suprafața și este perfect uscată înainte de aplicarea culorii. Fixarea se poate face cu fierul de călcat pe textile sau cu uscătorul de păr pentru piele.


Piatră

De la piatră la ziduri de beton sau diverse materiale minerale folosite pentru bijuterii, toate acestea sunt medii perfecte pentru markerele Posca.
Hârtie și carton


Bineînțeles, ultima, dar nu cele din urmă, materialul de bază pentru scris sau desen, hârtia, este mediul la care markerele Posca aderă minunat și permanent.

Și pentru celelalte materiale enumerate mai sus este posibilă permanentizarea, cu ajutorul lacurilor spray pe bază de apă, mate sau lucioase.


Proiectele temporare sau permanente devin extraordinare cu aceste markere ce vin în culori vii și intense, pentru a egala și a transpune în realitate pasiunea creativă din imaginație. Descoperă întreaga gamă POSCA pe deScris și bucură-te de propriile creații: Markere POSCA.