Una dintre cele mai importante sărbători religioase de peste an, Paștele este pregătit din timp de mulți dintre noi, în funcție de înclinații, credințe și preferințe. În special în familiile cu copii sau acolo unde pasiunea pentru lucruri create de mână este mare, Paștele nu este complet fără felicitări, ghirlande și ouă ”vopsite” cât mai original. Chiar și cadourile de Paște pot fi ”handmade”, fără să fie necesare prea multe aptitudini artistice, ci mai degrabă răbdare și câteva provizii de hârtie în culori atractive, markere, acuarele  și lipici.


Toată lumea iubește sărbătoarea de Paște, așa cum nu poți rezista nici unui ...iepuraș drăgălaș. Natura este în floare, păsările ciripesc, totul este perfect pentru a crea. Dacă îți plac recomandările noastre, aprovizionează-te rapid de pe www.descris.ro și pregătește-te să îi impresionezi pe toți cei dragi cu daruri făcute cu dragoste.


La capitolul decorațiuni copiii vor fi cei mai fericiți să bricoleze.




În primul rând îți va trebui o cantitate suficientă de hârtie coloratălipici și multă imaginație. Ghirlandele cu decupaje în formă de morcovi sau de iepurași vor crea o atmosferă veselă și copilăroasă agățate într-un colț de bucătărie sau sufragerie.


Felicitările colorate cu decupaje sunt și ele o idee de efect și ușor de pus în practică. Ce bunic nu ar fi fericit să primească o felicitare făcută de nepoți?

Mai poți încerca să pictezi cu creioanele colorate Aquarelle Faber-Castell – vei obține efecte speciale foarte simplu - cu ajutorul unei pensule înmuiate în apă trasezi liniile și accentele dorite în zona în care ai desenat cu creionul. 




Dacă vrei să treci la nivelul următor de WoW, markerele Albrecht Durer cu efect de acuarelă sunt must-have. Practic oricine poate fi artist mânuind aceste markere minunate. Iar dacă vrei într-adevăr să impresionezi, le poți face cadou de Paște unei fete dragi. E bine să știi că în această perioadă toate produsele Faber-Castell au reducere 10% doar în magazinul online deScris!


 


Dacă tot a venit vorba despre cadouri, pentru cei mici îți propunem seturile de carioci Faber-Castell cu care nu poți da greș, vin în cutii metalice simpatice în formă de ladă de comori, autobuz școlar, camion  sau în cutie desenată cu balerine


Să nu uităm însă de ceea ce este, poate, cea mai frumoasă tradiție de Paște: vopsirea ouălor. Ce-ar fi ca anul acesta să încerci și alte metode pe lângă cele tradiționale? 



Iei câteva markere  negre sau colorate de la deScris și poți fie să scrii pe ele cuvinte semnificative sau să desenezi stilizat motive florale, urechi de iepuraș, forme geometrice în culori contrastante. Joacă-te cu tonuri pastelate sau cu culori tari, poți încerca și îmbini markerele cu acuarele în fundal. Ieși puțin din tipare, adaugă o doză mai mare de curaj în acest proces de creativitate și vei fi surprins de rezultat. Și apoi, poți oricând să ștergi și să o iei de la capăt. :) 

Ce mai poți crea pentru masa de Paște? Carduri cu numele invitaților și un meniu scris de mâna ta. Ai tot ce îți trebuie pentru un scris frumos în secțiunea dedicată pentru caligrafie


Orice ți-ai propune să creezi pentru aceste sărbători de Paște, în primul rând bucură-te de procesul artistic și de timpul petrecut cu tine și ai tăi.

Să ai Paște fericit!