Nu te speria, nu aruncăm cu mesaje siropoase!


Este fix decizia ta dacă sărbătorești Valentine’s Day sau Dragobetele sau... nu. Altceva voiam să te întreb: când ai scris sau ai primit ultima oară o scrisoare?

Dar o scrisoare de dragoste? Din ce în mai puține răspunsuri de ”da”, asta e sigur.


Chiar dacă atunci când ne gândim la dragoste prima oară ne vin în minte ceilalți, cum ar fi să te gândești cu dragoste la tine? Să fii recunoscător, ba chiar să îți mulțumești pentru cine ești acum! Foarte savuros și amuzant, dar la fel de „adevărat” e mesajul lui Snoop Dog, l-ai mai ascultat? :D


 


Acum, serios, ia o hârtie frumoasă, un stilou fain care să te inspire (avem multe modele de stilouri pe care nu poți să le ignori, îți facem câteva recomandări mai jos), asigură-te că nu vei fi deranjat cel puțin o jumătate de oră și... dă-ți drumul la momente de sinceritate cu tine însuți! Pentru că să ai grijă de tine înseamnă mult mai mult decât să-ți aplici crema de față în fiecare dimineață sau să bei un ceai verde. *insert funny face


 ”Dragul/draga mea ...., ” - vorbește-ți cu blândețe. Se spune că fiecare este cel mai mare critic al său, dar, măcar de această dată, în această scrisoare către tine, încearcă să fii bun cu tine. Scrie pentru ce te apreciezi. Poți să îți răspunzi la diverse întrebări:


- Ce iubești la tine?

- Pentru ce calități ești recunoscător?

- Ce ai simțit în momentele dificile din ultima perioadă?

- Ce îți dorești pentru tine și cum îți poți îndeplini visurile, concret?


Fă-ți complimente! Dacă altuia nu te sfiești să îi spui ce apreciezi la el, de ce nu ți-ai spune și ție?

Cere-ți scuze dacă crezi că ai greșit cu ceva față de tine, dacă ai regrete pentru anumite lucruri pe care (nu) le-ai făcut.


Acceptă-ți greșelile! Cu toții greșim, important este să învățăm câte ceva din fiecare greșeală și, dacă se poate, să nu o repetăm...

Nu uita să te apreciezi pentru lucrurile pe care le-ai făcut bine, indiferent cât de mici sau mari sunt ele.


Utilizează formulele consacrate de introducere și încheiere. Iar la mijloc, ei bine, acolo este ”viața”. Iubește-te și, de ce nu, răsfață-te!


Îți promisesem câteva recomandări pentru momentele tale speciale #deScris și de vorbă cu tine însuți, în scrisori sau în jurnale, și iată-le:


1. Setul cu stilou Faber-Castell Grip 2011 și o călimară de cerneală, într-o cutie metalică practică, dar și de efect. Perfect pentru tine, dar și pentru un cadou ”complet” pentru Ziua Îndrăgostiților. 




2. Stiloul Kaweco Frosted Sport, disponibil într-o serie de nuanțe absolut irezistibile. Exact un stilou cu care îți e mai mare dragul să scrii! Dincolo de aspect, calitatea Kaweco este prima care îl recomandă.




3. O alegere ”de lux” este stiloul Graf von Faber-Castell Guilloche în nuanța Cognac, o bijuterie de stilou lăcuit și șlefuit manual. 




Fiecare dintre aceste modele de stilouri poate fi gravat cu un mesaj personalizat, devenind astfel și mai prețios pentru posesor. 


Cel mai bine este să descoperi chiar tu stiloul care te inspiră cel mai mult, explorează secțiunile dedicate pe deScris pentru stilouri standard, stilouri de lux sau stilouri de colecție


Și nu uita, o scrisoare către tine poate face minuni pentru stima de sine. Doar încearcă, e foarte posibil să fii surprins de beneficii. La urma urmei, tu ești mereu acolo pentru tine. :)


Cu drag,


un prieten deScris