Toamna începe din nou, iar acest lucru înseamnă întoarcerea la școală pentru elevi și profesori. Este momentul în care ne punem lucrurile în ordine după o vacanță binemeritată pentru noul an școlar. Cum alegem cele mai bune instrumente de scris care ne vor însoți pe parcursul acestui an?

Stilourile sunt cele mai potrivite pentru a face față cu brio cerințelor elevilor și profesorilor, datorită fiabilității, confortului ergonomic, durabilității și a frumuseții pe care o conferă scrisului de mână.

Fie că începe un nou an la liceu, la facultate sau în școala generală, avem stiloul potrivit pentru fiecare. Citește recomandările noastre pentru un an plin de succes la școală! 


1. Scribolino Faber-Castell




Campionul stilourilor pentru începători! Unul dintre cele mai bune stilouri create special pentru cei ce abia deprind secretele scrisului este modelul Scribolino de la Faber-Castell, perfect atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci.

Scribolino are un capac care va împiedica stiloul să se rostogolească de pe masă sau de pe birou, iar corpul cu orificii transparente este util pentru a verifica oricând nivelul de cerneală. Toate caracteristicile stiloului sunt concepute pentru a sprijini copiii în primii pași pentru învățarea corectă a scrisului. Zona grip este ergonomică și încurajează prinderea stiloului cu trei degete. Scrierea va veni astfel natural, de la sine, iar culorile atractive vor face din acest obiect unul adorat de copii.


2. Kaweco Perkeo




Iată stilourile potrivite pentru orice nivel!

Cu design de inspirație clasică, stilourile Kaweco Perkeo au capac octogonal și corp cu model geometric, pentru o armonie perfectă. Secțiunea de prindere ergonomică este special creată pentru a scrie în permanență fără efort. Recomandăm Kaweco Perkeo atât pentru cei ce sunt la început, dar și pentru studenți sau oricine vrea să aibă mereu la îndemână un stilou ușor, pe care să se poată baza.


3. Lamy Safari




Unul dintre cele mai populare stilouri din lume, Lamy Safari te încântă cu o multitudine de culori dintre care poți alege. Designul atemporal și ergonomia perfectă – iată două atribute ale acestui stilou robust preferat de cei tineri și cei cu suflet tânăr.


4. Parker Vector Royal Premium




Linia simplă și elegantă a acestui stilou te face să te îndrăgostești la prima vedere.

Experiența și spiritul inovator Parker sunt combinate în acest model apreciat de-a lungul timpului pentru fiabilitatea și funcționalitatea sa. Pentru cei ce doresc un stilou care să impresioneze și să cucerească, la un preț foarte convenabil, Parker Vector Royal Premium, disponibil în câteva nuanțe superbe, este modelul recomandat.


5. Setul cu Stilou Caligrafic Grip 2011 Faber-Castell




Cine nu își dorește să aibă un scris perfect?

Tentația caligrafiei este din ce în ce mai răspândită și, din fericire, este mult mai ușor acum să scrii caligrafic la orice vârstă cu toate instrumentele dedicate create în ultimii ani.

Conceptul Grip 2011 de la Faber-Castell convinge prin designul atractiv de prindere în culori clasice și ergonomie sofisticată. Puncte ”grip” sunt asortate la culoarea corpului. Descoperă frumusețea scrisului cu acest kit ce include 3 penițe de caligrafie interschimbabile de 1,1 mm, 1.4 mm și 1,8 mm, plus 3 cutii de cerneală roz, albastru și negru.



Oricare este stilul tău de scris, ai o mulțime de opțiuni pentru stilouri, rollere, pixuri și alte instrumente de cea mai bună calitate în acest loc special creat pentru pasionați:  www.descris.ro