Nici nu a început încă facultatea și noi ne-am pregătit deja de examen!

Ne-ați cerut un top al instrumentelor #deScris pentru studenți și gata, am studiat ”pe bune”, am scos o foaie de hârtie și iată un ”best of” stilouri, rollere și pixuri pentru facultate.


Întâi și întâi, mai iau studenții notițe de mână? Răspuns: da, dacă vor ca procesul de înțelegere, memorare și revizuire a informațiilor predate să se facă mai lesne. Toate acestea duc la rezultate mai bune.

Stilou, roller sau pix, ce variantă este mai bună? Aici răspunsul ține în parte de stilul personal, dar și de următoarele aspecte. Stilourile ajută la un scris mai ordonat, mai citeț și cu atenție la detalii, iar experiența scrierii și rezultatul final sunt net superioare. Rollerele și pixurile sunt perfecte pentru notițe atunci când viteza de scris este pe primul loc. Făcând o comparație, plasăm rollerele înaintea pixurilor atunci când mâna este mai obosită de la scris – cerneala curge mai fluid, fără să fie nevoie să apeși, însă ambele sunt o opțiune excelentă.   


 1. Stilou Platinum Preppy 


Iată un stilou cu o reputație foarte bună, la un preț foarte mic! Preppy este unul dintre cele mai apreciate și vândute stilouri fabricate de către compania japoneză Platinum și are un design modern, care nu ascunde nimic: transparențe în contrast cu o culoare dominantă pentru fiecare model. Preppy este acel stilou la care nu mai stai pe gânduri, îl încerci și va fi cu tine mult timp – penița de calitate poate depune mărturie.


2. Stilou și roller Parker Vector XL


Dacă vrei să ai la îndemână experiența și spiritul inovator Parker, Vector XL este una dintre cele mai fiabile opțiuni. Silueta echilibrată și farmecul rafinat al designului contemporan sunt primele care au cucerit publicul, care i-a rămas fidel în primul rând pentru confortul la scriere. Un preț excelent pentru un produs remarcabil.


3. Stilou și pix Grip Glam Silver 


O apariție magnetizantă care se va face sigur remarcată între colegi este noua serie Grip Glam de la Faber-Castell. Culorile strălucitoare extravagante sunt #musthave pentru cei ce vor să fie în ton cu ultimele tendințe, iar experiența de scris va fi sigur una plăcută grație designului ergonomic cu puncte ”grip”, zonei de prindere moale și combinației perfecte între peniță/vârf și fluiditatea cernelii.


 4. Roller Lamy Safari Cream / Strawberry 


De ce este rollerul Lamy Safari unul dintre cele mai populare modele din lume? Corpul ergonomic și mulțimea culorilor atractive sunt câteva dintre motive. Cele mai noi culori disponibile sunt ”cream” și ”strawberry”, un mix de frișcă și căpșuni ce stimulează apetitul pentru scris.


 5. Stilou Ambition Precious Resin 


Negrul intens al rășinii prețioase, la care se integrează perfect elementele argintii, creează un stilou cu design atemporal, stilat și de ținută – disponibil la un preț foarte rezonabil raportat la calitate. Pro tip: dacă vrei să-l dăruiești unui student, adaugă un mesaj personalizat gravat pentru un efect unic. Pur și simplu selectezi opțiunea de gravură din pagina produsului pe deScris.


Tu ce instrumente deScris preferi? Explorează magazinul nostru, cu siguranță vei găsi cele mai bune opțiuni pentru tine.