Meniu
Your Cart

CALIMARA 50 ML HERBIN SCENTED NOIR INSPIRATION / BLACK

CALIMARA 50 ML HERBIN SCENTED NOIR INSPIRATION / BLACK
CALIMARA 50 ML HERBIN SCENTED NOIR INSPIRATION / BLACK
130,00 RON
Fără TVA: 130,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: 14709JT

Opţiuni disponibile

DESCRIERE

Cernelurile parfumate din colecția Jacques Herbin Prestige Scented  oferă o nouă dimensiune scrisului, corespondenței sau caligrafiei. Combină culori profunde cu un parfum evocator al memoriei călătoriilor si locurilor vizitate. Cernelurile parfumate dezvoltă note subtile de miere sau lime, cu inflexiuni moscate sau florale.
Cu o culoare profundă și închisă, Noir Inspiration ne invită la reflecție, ne poartă într-o plimbare olfactivă nocturnă evocând mirosuri lemnoase afumate cu tutun și o uniune subtilă de mușchi și vetiver.
Culoarea intensă și senină Bleu Plenitude ne invită la meditație și relaxare în amurgul zilei, când cerul este împodobit cu forme întunecate. Bleu Plenitude evocă arome mosc, de ierburi verzi, floare de portocal și parfum de fân proaspăt tăiat.
Culoarea vibrantă și luminoasă, Ambre Insouciance ne infuzează cu avântul său pentru a ne aventura scrisul. Ambre Insouciance ne conduce pe traseul olfactiv de apus de soare, arome de tei delicat acoperite cu o notă de cardamom.
Culoare caldă și pământească, Brun prévenance ne invită să ne acordam timp pentru a scrie. Brun prévenance ne dezvaluie o lume olfactivă de după-amiază târzie, cea a ceaiului aromat cu miere, sublimat cu neroli și vetiver.
Cu o luminozitate sobra si eleganta, cernelurile Jacques Herbin Prestige Scented sunt recomandate oricărui amator sau cunoscător al artelor stiloului și ai artelor grafice, artiștilor . Cerneala de înaltă calitate fabricată în Franța vine într-o frumoasa sticlă de 50 ml.
Depozitare recomandata: nu depasiti 25°C.


SPECIFICATII
Cerneala vegana,parfumata,de culoare neagra.
Corp din sticla cu capacitatea 50 ml .
Capac din plastic. Capacul se inchide prin insurubare.

GARANTIE
Consumabilele Herbin au termen de valabilitate doi ani de la data fabricarii.

CONTINUT
- Calimara cu cerneala 50 ml
- Cutie ambalaj originala
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste CALIMARA 50 ML HERBIN SCENTED NOIR INSPIRATION / BLACK

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.