Meniu
Your Cart

Montegrappa Extra Otto Zebra Rollerball Pen (Limited Edition)

Montegrappa Extra Otto Zebra Rollerball Pen (Limited Edition)
Montegrappa Extra Otto Zebra Rollerball Pen (Limited Edition)
Plata la livrare nu este disponibil pentru acest produs !
6.704,00 RON
Fără TVA: 6.704,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: ISE8TRCZ

Opţiuni disponibile

Descrierea produsului
Inspirat de un model din anii '30, stiloul roller Extra Otto de Montegrappa a fost creat pentru a satisface gustul celor care iubesc obiectele prețioase, cu linii tradiționale și o selecție originală de culori și modele. Respectând valorile Montegrappa, Extra Otto combină inovația soluțiilor tehnice de ultimă generație cu tradiția alegerilor sale estetice. Octogonul este exemplul de perfecțiune geometrică care a oferit de mult timp Montegrappa un motiv atemporal, unul care oferă, de asemenea, o senzație unică și un nivel de confort pentru scriitorii care se leagă de stilourile lor preferate.

Realizat din celuloid, materialul natural care este folosit la fabricarea celor mai bune butoaie și capace de stilouri, Extra Otto este oferit atât ca stilou-tipograf, cât și ca roller ball, în trei modele de culoare noi și excepționale: Malachite cu nuanțe verzi, cu aspect de piatră semiprețioasă, Shiny Lines cu dungi strălucitoare cu nuanțe de gri și aspectul metalic al Zebrei alb-negru. Clipul Extra Otto, echipat cu rola companiei, se mândrește, de asemenea, cu propriul secret: un suport de lac roșu.
Extra Otto este prezentat într-o cutie elegantă.

Disponibil în ediție limitată de numai 888 de stilouri și 888 de rollerball-uri.

Despre Montegrappa
Primul producător de stilouri din Italia, Montegrappa, a început să fabrice stilouri în 1912 în fabrica sa din Bassano del Grappa - un oraș pitoresc de-a lungul râului Brenta, care curge printre podișurile alpine din nord-estul Italiei. Utilizând celuloid natural și metale prețioase, Montegrappa combină metodele tradiționale, cum ar fi turnarea sub presiune, cu inovații mai recente, cum ar fi gravura în mic relief, pentru a forma obiectele lor de artă prețioase. Fie că folosesc culori care amintesc de maeștrii pictori sau ornamente care sugerează palatele baroce, moștenirea și romantismul italian sunt infuzate în fiecare produs.
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste Montegrappa Extra Otto Zebra Rollerball Pen (Limited Edition)

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.