Meniu
Your Cart

STILOU SAILOR 1911 RINGLESS LARGE SIZE 21K NIB / GALAXY CRAB NEBULA GREEN GMT

STILOU SAILOR 1911 RINGLESS LARGE SIZE 21K NIB / GALAXY CRAB NEBULA GREEN GMT
STILOU SAILOR 1911 RINGLESS LARGE SIZE 21K NIB / GALAXY CRAB NEBULA GREEN GMT
2.100,00 RON
Fără TVA: 2.100,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: 11-3920-460

Opţiuni disponibile

DESCRIERE

Gama Ringless Galaxy de la Sailor se inspiră din structurile vibrante ale universului, de la galaxii îndepărtate până la nebuloase. Modelul Ringless nu are inelul decorativ la capac, oferind un aspect mai simplu, minimalist, dar totuși uluitor.Colecția Sailor 1911 Ringless Galaxy are finisaje metalice strălucitoare inspirate de estetica cerească,sclipiciul argintiu sugerand cerul nocturn luminat de stele.
Fiecare dintre cele cinci nuanțe astronomice din colecția de stilouri Sailor 1911 Ringless Galaxy este inspirată de formatiunile galaxiei: Orion (purpuriu profund), Norii Magelan (ametist strălucitor), Nebuloasa Crab (verde pur), Pleiade (marină adâncă) și Andromeda (chihlimbar stralucitor).
Stilourile au penita din aur solid de 21k, placat cu titanium, pentru o notă de finisare întunecată, dar super elegantă.

Lasă stilourile Sailor 1911 Ringless Galaxy să te poarte într-o călătorie prin cosmos! Mariti-va colecția și încântați pasionații de stilouri cu această minune cerească.


SPECIFICATII
Accesorii placate prin tehnologie PVD (physical vapor deposition) cu aliaj gun metal. Clipul este din otel inoxidabil tip arc placat prin tehnologie PVD cu aliaj gun metal.
Capac din rasina sidefata PMMA de culoare verde. Capacul se inchide prin insurubare.
Corp din rasina sidefata PMMA de culoare verde.
Grip din rasina sidefata PMMA de culoare verde.
Penita din aur de 21k placata prin tehnologie PVD cu titanium. Stiloul functioneaza atat cu cartuse cat si cu convertor.

GARANTIE
Instrumentele de scris Sailor sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contra cost.

CONTINUT
- Instrument de scris
- Convertor Sailor montat
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste STILOU SAILOR 1911 RINGLESS LARGE SIZE 21K NIB / GALAXY CRAB NEBULA GREEN GMT

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.