Meniu
Your Cart

Creion Mecanic Scrikss GRAPH-X 0.7 / GREY BT

Creion Mecanic Scrikss GRAPH-X 0.7 / GREY BT
Top Favorite
Creion Mecanic Scrikss GRAPH-X 0.7 / GREY BT
38,00 RON
Fără TVA: 38,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: 86206

Opţiuni disponibile

DESCRIERE

Gama Graph-X este lansata in anul 2010 si reprezinta inceputul producerii, de catre firma Scrikss, de instrumente tehnice profesionale de scris si desen.
Aceasta gama inglobeaza tehnologii de ultima ora in materie de mecanica fina ce permit acestui produs sa se evidentieze pe piata prin performanta si precizie de exceptie. Graph-X surpinde placut consumatorul zonei de creativitate tehnica si artistica, printr-un design ce are in spate cele mai recente studii de ergonomie, printr-o calitate a finisajelor ireprosabila, printr-un confort de exceptie in timpul folosirii. Corpul din alama ii confera o greutate optima in utilizare, iar forma hexagonala asigura stabilitatea instrumentului nepermitandu-i acestuia sa se rostogoleasca cand este asezat pe masa de lucru. Gripul din alama, randalinat ergonomic asigura o prindere perfecta facand imposibila alunecarea din mana a creionului mecanic. De asemenea un alt punct de referinta al scriitorului il reprezinta minimandrina mecanica de prindere a minei din alama, cat si indicatorul de tarie al minei ce coreleaza presiunea minimandrinei asupra minei in functie de taria acesteia. Creionul mecanic de 0,5 si 0,7 mm are in dotare o miniradiera interschimbabila mascata sub butonul de apasara - avans, iar creionul mecanic de 2,0 mm beneficiaza de o miniascutitoare incastrata in butonul click aflat in capul superior al corpului.Toate aceste atuuri fac din Graph-X un instrument de scriere si schitat apreciat si dorit in acelasi timp de toti impatimitii desenului, fie el artistic sau tehnic.

SPECIFICATII
Corp din alama lacuit cu multiple straturi de lac gri metalizat, cu indicator pentru setarea tariei minei
Accesorii din alama brunata mata. Clip din otel inoxidabil brunat mat. Mini radiera inter-schimbabila sub butonul de avans
Grip randalinat din alama brunata mata pentru priza optima in timpul utilizarii
Mecanism Push
Varf calibrat de 0.7 mm din otel inoxidabil cromat. Mandrina prindere mina din alama ce asigura o prindere ferma a minei. Mina creion mecanic Scrikss - 0.7 mm ( vezi consumabile )

GARANTIE

Instrumentele de scris Scrikss sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost.CONTINUT

- Instrument de scris

- Mina creion mecanic Scrikss - 0.5 mm

- Radiera mini Scrikss montata

- Cutie ambalaj originala

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste Creion Mecanic Scrikss GRAPH-X 0.7 / GREY BT

Total recenzii (0)
faceți clic aici pentru a scrie o recenzie și a adăuga o recenzie pentru acest produs.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.