Odată cu sosirea Noului An, mulți dintre noi își propun să își organizeze mai bine viața și să atingă noi obiective. Pentru a face acest lucru într-un mod eficient și elegant, agendele reprezintă instrumente esențiale, poate chiar unul dintre facilitatorii unei vieți mai bune, mai fericite, prin organizare și productivitate.


Ai avut răgazul să te gândești la anul care se încheie?

Cum a trecut 2023 pentru tine? Dacă ar fi să găsești un singur cuvânt pentru acest an, care ar fi acela?


Dacă ții la dezvoltarea ta personală, analiza retrospectivă a anului 2023 îți poate fi foarte folositoare. Înțelegerea progreselor și a lecțiilor învățate din experiențele anului trecut ne dă ocazia de a învăța mai multe despre noi înșine, despre lume și despre modul în care gestionăm anumite situații.

Privind în urmă, putem evalua dacă ne-am atins obiectivele propuse și dacă planurile noastre de viitor pot fi ajustate pentru rezultate mai realiste.


Avem acum o ocazie de a ne recunoaște reușitele. Cu siguranță că ele există chiar dacă ești, poate, mai drastic cu tine însuți. Dacă ne concentrăm doar asupra aspectelor negative sau a lucrurilor care nu au ieșim chiar cum ne doream, uităm să apreciem eforturile și reușitele noastre. Recunoașterea realizărilor stimulează stima de sine și crește motivația care ne face să ne continuăm drumul spre îndeplinirea obiectivelor.


Reflecția asupra evenimentelor care au trecut te ajută să câștigi mai multă claritate pentru planurile tale viitoare. Ce contează mai mult pentru tine? Prin tot acest proces de autocunoaștere, creșterea personală vine de la sine, cu ajutorul planificării strategice.


Cu tehnologia avansată disponibilă azi, unii ar putea considera că agendele fizice au devenit depășite, poate chiar desuete. Cu toate acestea, multe persoane încă preferă să își noteze planurile și sarcinile într-o agendă fizică. Motivul este simplu, dar și foarte important: agendele oferă o senzație tangibilă și oportunitatea de a disocia timpul de ecranele digitale, ajutându-ne să ne concentrăm mai bine și să evităm distragerile electronice. Prin scrierea planurilor în agendă, ne conectăm mai mult emoțional la ideile notate. În plus, poți personaliza paginile de agendă sau jurnal/caiet cu diverse schițe, adnotări și elemente creative care îți aduc mai multă motivație și inspirație. Este demonstrat prin studii că întregul proces al scrierii de mână activează mai multe zone ale creierului decât simpla tastare a cuvintelor într-un computer, ceea ce contribuie la o mai bună înțelegere a ideilor pe care le așterni pe hârtie.


Îți recomandăm să alegi din magazinul nostru deScris agendele care se potrivesc cel mai mult scopului tău! Dacă preferi sau vrei să faci cadou o agendă de lux, atunci îți recomandăm agendele din piele Princ – experiența scrierii într-o astfel de agendă va fi cu totul specială.

Pentru jurnale de tipul bullet journal, prima alegere sunt agendele Leuchtturm1917: hârtia de o calitate inconfundabilă este primul lucru care se face remarcat.

Scrikss, Ego, Precision, Agendas & more sunt alte opțiuni excelente de agende cu design atractiv, datate sau fără dată, ideale pentru folosire zilnică și cadouri business.


Îți dorim să te bucuri de un plAN Nou Fericit! Iar în 2024 să găsești mai multe răspunsuri decât întrebări. La mulți ani!