Meniu
Your Cart

descris Blog - bullet journal RSS Feed

28 dec. (pl)AN NOU fericit!
deScris Penshop 0 228
Odată cu sosirea Noului An, mulți dintre noi își propun să își organizeze mai bine viața și să atingă noi obiective. Pentru a face acest lucru într-un mod eficient și elegant, agendele reprezintă instrumente esențiale, poate chiar unul dintre facilitatorii unei vieți mai bune, mai fericite, prin organizare și productivitate. Ai avut răgazul să ..
28 feb. Energie regăsită - 5 idei creative #deScris în jurnal pentru o primăvară înfloritoare
deScris Penshop 0 302
De ce iubim primăvara? E suficient să privești natura și să vezi schimbarea care apare în fiecare zi ca să simți că și tu  ”înflorești”. Puterea noilor începuturi poate fi folosită spre beneficiul nostru și o unealtă foarte puternică de a o utiliza este scrisul. În acest sezon al reînnoirii, un jurnal este un mod creativ și eficient de a cuprinde i..
10 iun. Cum să-ți faci un jurnal de călătorie de senzație
deScris Penshop 0 1798
Dacă iubești călătoriile și îți place să descoperi locuri și culturi noi, atunci un jurnal de vacanță este cea mai bună idee pentru a le păstra pe toate în amintire. Cum poate fi un jurnal mai bogat și mai plin de esență decât să-ți notezi impresiile de călătorie într-un blog sau pe telefon? Citește mai departe pentru a afla! Mix & Match! Jurn..
24 ian. De ce ar trebui să ții un jurnal / 5 motive care te vor convinge să începi acum
deScris Penshop 0 2013
Există mai multe motive care susțin ipoteza ce afirmă că un jurnal îți poate îmbunătăți viața în diferite aspecte. De la jurnale de călătorie, jurnale de ”un rând pe zi” la jurnale ale viselor sau jurnale de recunoștință, notarea periodică a observațiilor și experiențelor prin care trecem aduce mai multă claritate și o mai bună înțelegere a sentim..
27 dec. 22 de rezoluții pentru 2022
0 553
 Chiar dacă gurile rele spun că rezoluțiile nu rezistă în timp și marea majoritate a oamenilor care își fac aceste planuri nu le respectă pe termen lung, finalul de an este o perioadă importantă pentru a reflecta la lunile ce au trecut și la viitor, în general. Ce vor aduce următoarele 365 de zile? Depinde foarte mult de ce vrei tu să aducă...pentr..
31 iul. Am visat că era vară. Ai un hobby #deScris?
deScris Penshop 1 560
Am visat că era vară. Lacul răsfrângea în mii de oglinzi sclipirile de aur ale unui soare fierbinte. Din fericire, pădurea deasă se unduia într-o briză verde, răcoroasă. Aici îmi așezasem șevaletul. Aici culorile se transformau pe hârtie într-o acuarelă proaspătă și intensă, de parcă toată viața din jur se refugiase în cei câțiva centimetri de hâr..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.