Produse vedetă: Noile instrumente de scris Sky Blue de laFaber-Castell



 Suntem în miez de primăvară și suntem cu toții cuceriți de atmosfera fermecătoare creată de pomii în floare. Toată lumea se bucură de tot soiul de plimbări, de ”flower hunting” prin orașe, se trasează hărți ale magnoliilor înflorite, se inspiră adânc pe lângă cireși și gutui japonezi în floare. Crengile înflorite profilate pe albastrul cerului aduc acea bucurie după care am tânjit toată iarna.


Ca să aduci aceste senzații de încântare în spațiul de lucru, la biroul tău și la masa de scris, Faber-Castell a creat o serie de instrumente de scris care amintesc de albastrul cerului. Chiar așa se și numesc: SkyBlue.




Această nuanță ușoară și plăcută de albastru, inspirată de claritatea și liniștea cerului senin într-o zi însorită, este adesea asociată cu seninătatea, calmul și speranța și are o influență benefică asupra stării emoționale.


Poți să-ți asortezi o nouă colecție plină de prospețime cu stilouri, pixuri, creioane mecanice sau grafic, compasuri și radiere în această nuanță splendidă, pentru a ține inspirația aproape.


Recreează senzația din exterior la interior, bucură-te de un set cu stilou și pix în această culoare pastel!


Balansul perfect dintre peniță și cerneală, esențial pentru a obține o scriere uniformă, fluidă și plăcută, este realizat grație calității peniței Faber-Castell, creată din oțel inoxidabil. Dacă vrei să oferi acest set cadou, este bine să știi că atât stiloul, pixul, cât și cutia metalică ce le însoțește pot fi personalizate cu o gravură unică – alege numele destinatarului pentru un efect care va impresiona.




Aceste instrumente de scris au o zona anti-alunecare Grip, cu mici puncte de prindere. Designul caracteristic, simplu și curat subliniază frumusețea prin simplitate.


Fiecare stilou, pix sau creion este proiectat cu atenție la detalii și fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate. Ergonomia și performanța impecabilă asigură o experiență de scriere fluidă și plăcută, fără frustrări sau întârzieri.


În această lume agitată ne întoarcem la simplitate, la frumusețea și autenticitatea scrisului de mână. Să uităm, chiar și pentru câteva minute, de dominația ecranelor și a tastelor, să încetinim ritmul pentru a ne coencta mai profund cu ceea ce scriem.


Extensie a personalității noastre și expresie a creativității, scrisul de mână ne oferă posibilitatea de a ne concentra pe ideile noastre într-un mod conștient și intens. La studiu sau la birou, instrumentele de scris Faber-Castell  te vor ajuta să-ți așterni ușor ideile pe hârtie.